reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

przestawi się znowu, a jeszcze troche to zanim się obejrzysz będzie ci spał do południa, a następne pół w weekendy po sobocie chodził w piżamie po domu:-):-) moje czasem do północy buszują po kuchni, a ostatnio o 3 w nocy zdażyło się jednej wstać bo nie mogła spac, obudzić drugą, zjadły ponad pół chleba, a rano zrobić alarmo, że chleba nie ma:-) echh te nastolatki:-) fajny czas:-):-)
powiedz mi kochana, kiedy będziesz w M-czu to byś po płytke wpadła bo czeka na Ciebie:-):-)

ja dziś wywaliłam mojego do studia, a sama zrobiłam sobie wolne:-) musze chatke ogarnąć bo wszędzie czarno od sadzy:-)

lece odgruzowywac, ale jeszcze tu wróce:-)

reklama
Witam znowu.
Pogoda nam się spaskudziła na całego. Do tego Jeżyka ucieka do rodziców, mężuś w pracy do 19:30 i kiszka. Trzeba sobie jakieś twórcze zajęcie znaleźć.
Marzenka- ja temu mojemu czubkowi też robie kanapki wieczorem kiedy ma następnego dnia służbę od ranka ale tym razem zapomniał o chlebie i gdy rano wiózł na sygnale gołębie do kolegi dopiero zajechał do sklepu po chleb (woli świeży!).
Jego lać to mało!
A takich kanapeczek jak robi żonka to nikt inny nie potrafi!
Beti- tak prawdę powiedziawszy to nie wiem, czy w tym mleku musiało coś być bo ja jak idę wieczorkiem do Cypusia i patrze ja Aguśka go usypia to sama odpływam i najczęściej kończy się tak, że jakoś wciągam się na górę do mojego mieszkanka, kąpu i nynki!

Ja dzisiaj na obiadek myśle o kotletach z piersi z kurki tylko nie wiem, czy dam radę wziąć je w ręcę bo strasznie mnie odrzuca od surowego mięsa.
Uciekam ale też jeszcze tu wrócę!!!

Cześć wszystkim:-) ale mamy pogodę dzisiaj:dry: rano jak wstałam i spojrzalam za okno:szok::no: już wiedziałam że cały dzionek to będe chodziła i ziewala, przytłacza mnie taka pogoda i rozleniwia na maxa. Ja potym wczorajszym piwku to zamiast zabrać się za mojego to usnęłam jak baranek nawet nie wiem kiedy:-D jutro mój z rana na służbe a ja cały dzionek w domku, zobacze jaka jutro będzie pogoda wogóle....wiecie co nie tylko wy myślicie o Kasi i Izce, ja też jakoś nie mogę się przestać martwić i ciągle chodzą mi one po głowie:sorry2:oby sybko do zdrówka wróciła!!!!

Hej dziewczyny mam informacje o Katgen i Izuni.Izunia czuje sie lepiej:-D dzis nie ma goraczki i nie wymiotuje wiec wszystko na dobrej drodze ale lekarze mowią ze 7 dni posiedza w szpitalu:-(

Ja własnie tez mecze prace licencjacka. Byłam na uz żeby pogadac z promotorem i coraz bardziej mnie to przeraza.:szok:

Witam
Aness własnie na Ciebie czekałam;-);-)Całe szczescie ze Niunia juz lepiej sie czuje.Widze ze mamy córeczki w podobnym wieku Ty masz Natana -szatana a ja mam Kaye -demolke:-D:-D:-D

Beti Twoja Chuda chyba własnie przestała lubic fytki co??
Eee tam zaraz pijaku :-D:-Dwole słowo degustator lub smakosz;-)A piwo to mi w domu nie smakuje wczoraj piłam malibu z cytryna i lodem:-p:-pNa dzis mam martini:-D:-D:-D
Marzenka moja tez miała lekka ciemieniuche tj.jezyk smarowałam oliwka a pózniej nakładałam jeszcze czapke bawełniana i szybciej odmiekałao pózniej tylko szczoteczka cyk,cyk i było ok mała lubiła jak ja czasze a teraz to mi szczotke zabiera i zjada.
Jaj zgwałciłas meza??mój dzis w domu:cool2::cool2:
Wieczorem rzuce hasło ,,myj sie bo będziesz używany '' i zobaczymy co z tego wyjdzie
Kurde laski nie zazdroszcze Wam pisania tych prac itd.Korzystajcie z brzydkiej pogody bo jak ładnie na dworze tym bardziej sie nie chce
Ja własnie zostałam wysmiana przez moje dziecie nałozyłam sobie niebieska maseczke na twarz chyba z alg i czegos tam a ta w smiech :shocked2::shocked2::sorry2:
Jezyk spoko młody wróci zaraz do normy.Ja tez miałąm fatra jak moja skonczyła 1,5m-ca karmiłam ja na spiocha o 12-1 przed pójsciem spac to budziła sie 5-6
Dobra spadam zmyc maske bo mi dziec ze smiechu sie posika z gola dupencja lata

Ostatnia edycja:
Tak sobie marzyłam ze moze zabiore mojego kochanego na koncert Michaela Jacksona bo bedzie miał w wakacje ostatnia trase a pózniej konczy kariere ale ceny mnie zabiły rozwiały marzenia.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
ticket 2kategori 535,50Ł a 1szej 715,50Ł. i porumakowane

hej hej dziewuchy:-)
bafatka i jezyk wlasnie od wczoraj zaczelam mu smarowac gore glowki,moja psiapsiolka mowila mi ze maslem wlasnie jest dobrze wiec wczoraj zrobilam,ale niewiedzialam ze trzeba poczekac z pol godz tylko od razu zaczelam szczotkowac,ale czemu rozstopionym maslem?zeby lepiej sie smarowalo?oliwka nie moge dawidkowi smarowac bo ma uczulenie od niej.m
dzis widze ze jest lepiej:-)
bylismy dzis w miescie,ja latalam po sklepach a moj byl z dawidkiem
oczywiscie przy okazji wlazlam do lumpka akurat dzis dostawa i kurde gdybym mialam wolna kase obkupilabym siebie i moich chlopow,a tak trzeba sie bylo ograniczac i tak kupila dla dawidka kamizelke spodnie bojowki i polowke na krotki rekaw.i jestem z tego zakupu bardzo zadowolona:-D
fajnie ze u kasiuli juz lepiej,ale co to tak naprawde malej bylo,czemu az 7 dni.
beti ty to masz przygody:-Dnajwazniejsze ze wam sie nic nie stalo,ze jestescie cale i zdrowe,widzisz zawsze tak jest niezapowiedziane wydatki:tak:
wlasnie beti szkoda ze nie masz okazji widziec jak dawidek sie smieje,normalnie doslownie 10 min temu zasypial mi przy butli i zasypial sobie tak fajnie,takie minki zajebiste szczelal ze nie moglam opanowac smiechu i na glos i biedaka rozbudzilam a moj to z drugiego pokoju przylecial bo niewiedzial o co chodzi i smialismy sie razem we trojke:-).ale jak chcialam zdjecia porobic to za zadne skarby niechcial sie usmiechnac,
hmm w lipcu chcemy chrzciny zrobic dawidkowi,ciekawe co na to ksiadz ze bez slubu...
30 maja jedziemy do mojej chrzestnicy na roczek dzis kupilam jej kolczyki,i chcialam do tego kupic ten rowerek co sie go pcha a mala sobie siedzi ale on prawie 2stowy:szok:kosmiczna cena anic specjalnego.no i rezygnuje bo nie stac mnie i chyba kupie jej wozek z lalka a jak zacznie chodzic to bedzie se pchac,ale kurcze kiedy zacznie chodzic.....:-(juz sama niewiem co mam jej kupic,fajnie by bylo gdyby na wakacje zaczela bo i ladna pogoda a po wakacjach to juz lipa bedzie bo pogoda nie dopisuje raczej,no niewiem poradzcie cos...

Hej dziewczyny mam informacje o Katgen i Izuni.Izunia czuje sie lepiej:-D dzis nie ma goraczki i nie wymiotuje wiec wszystko na dobrej drodze ale lekarze mowią ze 7 dni posiedza w szpitalu:-(

Ja własnie tez mecze prace licencjacka. Byłam na uz żeby pogadac z promotorem i coraz bardziej mnie to przeraza.:szok:

Jeśli w ciągu następnych siedmiu dni będziesz miała okazję się z Nimi widzieć to pozdrów Je serdecznie i życz dużo zdrówka:tak:.

reklama
beti jak mi sie uda to zajade do ciebie do studia 30go jak bedziemy jechac do gorzowa:-)
a to dla was :-)

Załączniki

• DSC00044.jpg
    DSC00044.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 23
  • DSC01260.jpg
    DSC01260.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 19
Do góry