reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

A no widzisz to moj mowi że to zupelnie gdzie indziej pracuje a szkoda, mój teraz od 1-21 czerwca na poligon i zostane sama niunią zanudze sie na amen

Dobra ja się zmywam dziewczynki bo coś milcząco się zrobiło, mykam do wyrka potulić się do mojego a Zuzka już zasypia a mi pozostaje oglądać piątkowy hit na tvn, nie lubię takich filmów! dobranoc wam wszystkim, do jutra....

Ostatnia edycja:
reklama
witam wieczornie:-)
dawidek zasnal juz o 20 godz i ja w miedzy czasie wyzlopilam sobie piwko:-)a potem to juz dawidek sie przebudzil i lezy mi tak na brzusiu i spi:-)ohh lekko kreci mi sie w glowcew koncu dobry rok nie pilam alkoholu:-)
befatka larvunia a wy jak tam juz wypilyscie?:szok:
ale bym se teraz pospala:-)kurde ale czekam az pranko mi sie wypierze i powiesze zeby miec z glowy:-)
wiecie co dawidkowi wychodzi ciemieniucha:-(oby szybko zniklo
katgen to pewnie z iza nasza kochana jest w szpitalu,szkoda tylko ze nie zdarzylysmy wymienic sie nr tel,teraz zapewne bysmy wiedzialy co z mala:nerd:
madziarena ja to sama niewiem gdzie nasi mezczyzni dokladnie w jakim plutonie sa,czy tam kompani,zawsze nie moge zapamietac:-D
i jak tam pisanie pracy ci idzie?

Natalko a co to za suchy tekst?przeciez my cie lubimy:-Dnie wkrecaj sobie kochana filmow:-D
wogule to skad do glowy przychodza ci takie mysli?

Mnie to już chyba nikt nie lubi:(
No co tam sie dzieje kochana nalej sobie szklanke mleka i chlapnij sobie z nami ;-):-):-)Ja własnie przyniosłam sobie butelczyne:-):-)Facet w pracy ,dziec spi a szukam jakiegos filmu do zassania.

Marzenka ja sobie juz konkretnie polałm i zaraz bedzie dno widac heheh

Ostatnia edycja:
Kochane jesteście!
Byłam dzisiaj u Jeżyka i pobawiałam się z Cypusiem. Teraz wróciłam do domu i dalej chce mi się ryczeć. Mąż pomyśli, że oszalałam bo prawie cały dzień płacze.

Kochane jesteście!
Byłam dzisiaj u Jeżyka i pobawiałam się z Cypusiem. Teraz wróciłam do domu i dalej chce mi się ryczeć. Mąż pomyśli, że oszalałam bo prawie cały dzień płacze.

Hormony wariuja kochana to normalne.Ja to miałam akcje:-D:-D:-D potrafiłam sobie jakas krzywa faze wkrecic chodzic z nia cały dzien pochlipujac po kontach.

No ale tez miałam masakre przez pierwszych 7mcy ciązy.Nie układało nam sie czesto sie kłócilismy(ale nie chce o tym pisac)Dopiero w 8 m-cu rozwiązł sie problem i moglismy sie spokojnie cieszyc ciąza.

wiec uszki do góry

A jeszcze miałam Ci pisac zebys w trudnych chwilach pomyslała o dzidzi mi najbardziej pomagała kąpiel w wannie i wtedy gadałam do mojego brzusia i wyobrazałam sobie jak bedzie wyglądała moja dzidzia.I staraj sie robic to co lubisz co sprawia Ci przyjemnosc i duzo wychodz z domu.

Ostatnia edycja:
Hormony wariuja kochana to normalne.Ja to miałam akcje:-D:-D:-D potrafiłam sobie jakas krzywa faze wkrecic chodzic z nia cały dzien pochlipujac po kontach.

No ale tez miałam masakre przez pierwszych 7mcy ciązy.Nie układało nam sie czesto sie kłócilismy(ale nie chce o tym pisac)Dopiero w 8 m-cu rozwiązł sie problem i moglismy sie spokojnie cieszyc ciąza.

wiec uszki do góry

A jeszcze miałam Ci pisac zebys w trudnych chwilach pomyslała o dzidzi mi najbardziej pomagała kąpiel w wannie i wtedy gadałam do mojego brzusia i wyobrazałam sobie jak bedzie wyglądała moja dzidzia.I staraj sie robic to co lubisz co sprawia Ci przyjemnosc i duzo wychodz z domu.

Ja poprostu potrzebuje kobitek, które wiedzą, co przechodzę i mnie rozumieją.
A tu takie znalazłam. I dzięki za to Jeżykowi:-). Ten Jej Cypuś jest rozbrajający. Nagadałam się z Nim za wszystkie czasy. I jak się do mnie uśmiechnął to od razu mi się lepiej zrobiło. Ja już nie mogę doczekać się Maleństwa:tak:.

Befatka1982- masz śliczną córcię-taka mała, roześmiana:-D. Idę po mleczko i zaraz do Was wracam.;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Befatka1982- masz śliczną córcię-taka mała, roześmiana:-D. Idę po mleczko i zaraz do Was wracam.;-)
A dziekuje.Smiejemy sie z J.ze najlepsze co razem zmontowalismy to nasza Kayka:-D:-D:-DNo i faktycznie młoda zaciesza bez przerwy.A tak sie bałam ze bedzie smutas bo ja miałam doła przez tak długo w ciazy
Masz juz mleko? bo ja osuszyłam puchara.
Marzenka masz racje używaj męza:-D:-D
A ja znowu sama
:szok::szok::szok:Musze dziecia obudzic bo zasnela o 7 i bedzie szalc do północy
Ale mam głupawke

Ostatnia edycja:
Do góry