reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Fasolka gotowa
ale pogoda posrana dopiero co lalo,grad padal a teraz slonce wyszlo hehe

Mycha ja wywoluje w rossmanie u nas sa takie maszyny moze i u was w mczu tez sa w rossmanie takie urzadzonka? wkladasz stika i fotki masz za chwile gotowe na poczekaniu :tak::tak:

widze ze twoj poste tez wyszedl jak moj poprzedni dlatego edytowalam

No jakoś dziwnie wyszedł post poprzedni i nie wiem dlaczego tak... :no:

Fasolka gotowa
ale pogoda posrana dopiero co lalo,grad padal a teraz slonce wyszlo hehe

Mycha ja wywoluje w rossmanie u nas sa takie maszyny moze i u was w mczu tez sa w rossmanie takie urzadzonka? wkladasz stika i fotki masz za chwile gotowe na poczekaniu :tak::tak:

OWCA to jest coś takiego w Rossmanie, a jakie to są koszta??

w rosmannie przynajmniej kiedys byly ale nie w kazdym sa niestety
owca a ty ta fasolke to gotujesz czy z puszki? bo cos szybko ci poszlo;-):-D?

No jakoś dziwnie wyszedł post poprzedni i nie wiem dlaczego tak... :no:

OWCA to jest coś takiego w Rossmanie, a jakie to są koszta??

wiesz nie wiem jak u was ale tutaj place za zdjecie 10*15 cm 15 centow
czekam chwile i fotki wyskakuja na dole,i taki paragon i place przy kasie :tak:
musialabys zobaczyc na cennik u was :-)

w rosmannie przynajmniej kiedys byly ale nie w kazdym sa niestety
owca a ty ta fasolke to gotujesz czy z puszki? bo cos szybko ci poszlo;-):-D?

no szybko idzie
ja kupuje taka z puszki w zalewie
i jest lepiej szybciej nie trzeba moczyc przez noc...:tak: a tak samo smaczne jest :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
szkoda ale zadrugim na pewno zda
i to nie jest zawsze tak ze wymusi ktos, nieraz inne barany specjalnie przyspiesza zeby pokazac L-ce kto rzadzi no i pozamiatane mi tak gosci zrobil na jazdach

Szkoda ze sie nie udalo :-( no ale mowi sie trudno i nie ma co sie przejmowac...bedzie dobrze nastepnym razem :-):-)

mam w rodzinie osobe co zdala prawko za 7 razem :szok::tak:

Spadam ide rybke usmazyc na obiad :-)

reklama
Hej dziewczynki.
Marzenka ja też bardzo lubię tą zapiekankę :) jak dla mnie pycha :) Oj nieźle Ci wydała ... ja to bym oddała, bo pamiętam jak mama miała sklep i raz przez pomyłkę źle wydała i klient jej oddał ile to było radości, że są wśród nas uczciwi ludzie.
Ja choinke schowam dopiero po kolędzie czyli gdzieś za ok. 2-3 tygodnie. A niech sobie stoi a co ... dopiero w tym tyg. ja wnieśliśmy do salonu :p
Megi to ładnie Twój na WOŚPie z gimnazjalistami poszaleje :p hehe nie ma to jak praca w niedzielę ... a ja niestety do szkoły :(
Kurde miałam małą odnieść dziś do niej i lipa ... biedactwo rośnie i zwija się z bólu kolan w nocy .. lekarz kazał podać IBUM jak tam krzczy i przeczekać teraz szybko rośnie i kości i mięśnie się rozchodzą.

Do góry