reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

i na pewno lepiej niż na UZ. teraz jeśli chciałabys iśc tam na mgr musiałabyś zaliczyć chyba z 8 przedmiotów :/ ... no i sa bardzoooo drogie studia w ZG bleeee nie chce fuj :p ! :baffled:

reklama
witam sie;-)
ja dzis nie w sosie,ciche dni nastaly :-(
piwko se walne jak dawidek juz zasnie w najlepsze
poki co wlasnie wrocilam ze spacerku,nie zalatwilam sprawy z dowodem:-(
buzka

i na pewno lepiej niż na UZ. teraz jeśli chciałabys iśc tam na mgr musiałabyś zaliczyć chyba z 8 przedmiotów :/ ... no i sa bardzoooo drogie studia w ZG bleeee nie chce fuj :p ! :baffled:

Ja też studiowałam w Zielonej-zaoczne-polonistyka. Porażka!!!
Nie wspominając o Ugliku i Kiejzikowej, którzy tak nas przemaglowali, że po pierwszym semestrze została dosłownie połowa. Ceny mają z kosmosu:-). Mojej grupie kazali jeździć na zjazdy przez trzy dni na 2-3 zajęcia dziennie porozrzucane przez cały dzień a z grupy kierunkowej kazali nam się przygotowywać indywidualnie. Szczyt kretynizmu.

witam sie;-)
ja dzis nie w sosie,ciche dni nastaly :-(
piwko se walne jak dawidek juz zasnie w najlepsze
poki co wlasnie wrocilam ze spacerku,nie zalatwilam sprawy z dowodem:-(
buzka

Ja też mam ciche dni. Ciągle chce mi się płakać, ale już nie mam czym. Do tego rozbolał mnie brzuch. Ale ja sobie nie walnę piwka:no:.
Już dawno nie miałam takiego złego dnia:-(.

witam sie popoludniowo...
ma ktoras na zbyciu wieszaki dzieciece?? :dry:
W srode wywaliłam ze 20szt bo robiłam porządki w szafie i malusie rzeczy podzieliłam miedzy sąsiadke a kuzynke z PL.Szkoda ze nie powiedziałas wczesniej pusciłabym do pl i odebrac bys mogła u moich rodziców:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Swoja droga ciezko jest mi uwierzyc ze moja w takich ciupkich ciuszkach śmigała.A teraz babsztyl taki duzy :-D:-D:-D

Wie któras co z Izunią nasza???Kurde oby szybko wyszły z tamtąd nienawidze szpitali
:-(

Marzenka a co mi tam to ja sobie dziabne wieczorem z tobą mam resztki malibu skitrane :D

Ostatnia edycja:
Madziarena- dowiedziałam się od mojego mężusia, że pracuje na 1bpzmot( Batalion Piechoty Zmotoryzowanej), Kompani logistycznej. Jakby twój mąż tam pracował to napewno będą się znać, a jak nie to odpisz dokładnie na jakiej kompani pracuje.

Tak wogole to zajrzalam na chwilę do was bo mój przez caly czas od 15:30 używał kompa.

Katgen- to ty z malą na oddzial trafiłaś? dobrze wyczytalam? to sprawa poważniejsza niż myślałaś? o rety!!!! :-( czytalam szybko co pisalyście i tak zrozumiałam BĄDŻCIE SILNE

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Megi17. Mój mąż pracuje na kompanii rozpoznania bodajże w drugim plutonie ... :/ nie ejstem na 100% pewna ;), ale tam gdzie Damian Marzeny! Jak Wam wieczór mija ? Ja od dwóch godzin zabieram sie do pisania licencjata i cos nie mogę ruszyć :) Pozdrawiam

Do góry