reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej laski,

katgen dawaj z tym szpinamiem do mnie,
uwielbiam szpinak

a larvunia tylko mowi, z enie lubi, bo u mnie wciągała ciasteczka z ciasta francuskiego ze szpinakiem, i mowi, ze nawet niezle. szpinak, czosnek i zolty ser mhmmmmm
albo szpinak z makaronem i czosnkiem, albo chili
albo piergi z lososiem i szpinakiem

al;e sie rozmarzylam
chyba jutro bedzie szpinak, musze isc do kuchni letniej do zamrazarki. ale tak wieje, ze mi sie nie chce!

my dzis pierogi ruskie, mala spala o 11, do 13.30 wiec nie wiem, czy bedzie druga drzemka.

larvunia - a niech spręzynuje haha. ani się obejrzysz jak nam bedą uciekać ;)

Future faktycznie! To jedyne co ze szpinakiem mi smakowalo do tej pory :-p Cholipcia zrob mi kilka i z twarozkiem tyz, zaplace Ci ui wpadaj z tym na kawe! uwielbiam francuskie ciasta we wszelakim odkryciu :tak:

Mlodemu juz lepiej...nie wymiotuje od poludnia zjadl obiad i jest ok nic nie zwrocil , brzuch nie boli
nie wiem czy to za sprawa coli ktora mu dalam :confused: bo wyczytalam ze pomaga i zalecaja na wymioty odgazowana cole wiec sprobowalam i narazie jest oki :-):-)

Kroma ja waze tyle 64 kg wiec ty chyba rzeczywiscie sie pomylilas jak mowi Pr :tak:

Szpinak tez zawsze mowilam bee , ale zrobilam kilka razy ze smietana czosnkiem duzo pieprzu i bylo pycha :tak:

PR trzymam kciuki,dobrze bedzie :-)

Megi mam nadzieje ze buleczki posmakuja :tak:

Milego popoludnia dziolchy :happy2:

Owca- wchodziłam na wagę i nie ma się zmiłuj, a ważyłam się na tej samej ciągle i się nie zepsuła na bank, bo jeszcze potem ważyłam się jak byłam w przychodni i wtedy miałam 63 nie całe, a teraz mam dokładnie 63,700. Może u mnie nie widać, ale mi idzie w uda i pupę, zawsze miałam kuper i teraz mi w pas dużo poszło, a że ja kiedyś miałam w pasie 59 cm prze urodzeniem dzieci, a teraz mam 78 cm, biodra mierzyłam jeszcze sobie to teraz mam 99 cm, a kiedyś miałam 92 cm. I ja mam 171 wzrostu.
A bułeczki super i łatwe są, ja już jadłam :)

Kroma to jakos nie widac po tobie hehe
mnie znowu idzie w brzuch :tak: mierzylam sie kilka dni temu i mam w pasie 93 cm :szok::szok: jak ciezarna :-D

wlasnie pozbylam sie chomika uff nareszcie :-)

owca ze ile masz w pasie? ja tam nie widze
kroma do wzrostu twoja waga jest dobra czyli nosisz roz 38 czyli bardzo dobry, pr tez masz dobra wage do wzrostu
ja mam do wzrostu 4 kg za duzo

owca ze ile masz w pasie? ja tam nie widze
kroma do wzrostu twoja waga jest dobra czyli nosisz roz 38 czyli bardzo dobry, pr tez masz dobra wage do wzrostu
ja mam do wzrostu 4 kg za duzo

tak ciacho tyle ile napisalam :tak::-D jak mam jakas bluzke obcisla lub sweterek to wygladam na 3-4 miesiac ciazy :tak:
dlatego juz mi kiedys kumpela pytala czy oby nie jestem w ciazy haha...

serio wszystko idzie mi w bebech masakra...

reklama
Witajcie.
Coś nie mam weny i czasu za bardzo zerkać, tzn. podczytuję ale jak zaczynam odpisywać to Jasiek jakieś dziwne ma akcje, zaczyna płakać i nie daje rady - nie wiem o co mu chodzi :dry:
U Nas wszystko po staremu, jakoś leci dzieci odpukać zdrowe :tak:

Mam takie pytanko orientujecie się może czy w waszych miejscowościach są jakieś sklepy ze sprzętem używanym sportowym typu rowerki, orbitreki itp.??
Dajcie znać jak coś wiecie że gdzieś jakiś taki sklep, komis jest???

Do góry