reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

uuuu Future wspolczuje
znasz barana? juz ja bym go namierzyla po numerach rejestracyjnych!

my kolacyjke zajadamy wlasnie... Najmlodsza w rodzinie śpi starszak nie kwapi sie do spania mowi ze dzis tez bedzie czekal na fajerwerki - wczoraj sie nie doczekal padl biedaczek a jak go wybudzalam zeby popatrzal to nawet oczu nie otworzyl tylko glowe pod kolderke pchal....

reklama
oj future to dobrze ze wa sie nic nie stalo..
hehe larvunia moj nawet nie drgnal..teraz lezy wykapany po spacerku i po kolacji i ogladaja kevina,,pewnie za chwile oczy mu sie zamkna:-Da ja smaze nalesniki bo chlopaki juz zjedli ale ciasto jeszcze zostalo:tak:
zycze wam milego wieczorku i zmykam tez sie polenic:tak:

nawet nie spojrzałam. bylam taka w szoku, ze nie spojrzałam. on na mnie trąbił, a ja bylam na poboczu, i 10 cm mi od wozka przejechal. normalnie nogi mi się ugieły.
Larvunia nie znam go, ale wiem jaki to samochod jak cos. i widzialam FSU. wiec jak sie jeszcze pojawi to bede wiedziec. najgorsze, ze takie bydlaki jeżdzą, aż w końcu kogoś potrącą :wściekła/y:

ślicznotka gada z tatą, ale czas ją "uśpić"!

mówię wam, coś się jej pozmieniało...zobaczymy jak to bedzie w nowym roku z tym spaniem, i drzemkami. ach ta cholerna zima....

Hej
witam sennie. ja dzis 2 godziny spalam:eek: o 6 poszlismy spac a o 8 juz musielismy jechac po mlodeg do drugiego domu bo chcial do mnie... bo sie nie pomiescilismy w jednym ze spaniem a ze dzieci szybciej zasnely to nie chcielismy budzic. mlody padl o 1 w nocy. wkolo niego wszyscy spiewali, skakali, krzyczeli a ten spal jak zabity. aaa i fajerwerkow to on tez ie lubi. chcial do domu isc bo sie bal. ja tez nie lubie chyba ze z okna albo daleko. bo tak w pijanym towarzystiwe tomsie boje bo kiedys w reke dostalam bo sie przewrocil.
Future matko boska!!!!jak dobrze ze wam sie nic nie stalo! na bank pijany dzisiaj albo niedospany...ja nie pilam a sama przez to niewyspanie jechalam jak kretyn i mi sie we lbie normalnie krecilo momentami...
ide spac bo ledwo widze...

kukuk :-D:-D

future wspolczuje tego stresu co za wariat :wściekła/y::wściekła/y: cale szczescie ze nic wam sie nie stalo :tak::tak:

my popijamy drineczki sie leja...:tak: trza oblac nowy rok :-D

dzien dobry:-)
osttanio to ja tu prawie ze pierwsza bywam ale tak naprawde pozniej niechce mi sie siedziec przy kompie takze zawsze rano kawka i laptopik;-);-)i ta upragniona cisza:-D
blond to widze ze rafalek mial towarzystwo:-)a co mowi na brzuszek cieszy sie?
future kochana mala hesia zaraz bedzie miala rok i przygotuj sie na to ze skoncza sie takie drzemki albo cos jej sie poprzestawia to normalne....przeciez ona juz nie taka mala :)jeszcze zatesknisz za jej drzemkami:-D
owca no wlasnie cos ta megi nas trzyma w niepewnosci:eek:
larvunia jak tam szycie?

reklama
czesc
ojej jak dobrze obudzic sie bez bolu glowy... o masakra jak mi wczoraj zle bylo
ale nie wiem od czego juz 3 dzien dzis, jak mnie miesnie nog bola. Ale tylko pod kolanem...cala dlugosc az do piety prawie.... taki dziwny to bol, jakby zakwasy... nie wiem od czego to ??
marzenko narazie nic nie szyje... moze jutro sie wezme za to.. narazie mialam wolne i zero zamowien :sorry:

Do góry