reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
halo blond
larvunia
ale za darmo ci zeba nie robila na pewno... cos doplacalas a ja mam takie zeby ze trzeba z nimi ostroznie
zreszta mi sie szykuje na zeba koronka wiec ani to mile ani tanie, kiedys tez chodzilam panstwow ale teraz tych gabinetow jak na lekarstwo i kolejki dlugie zreszta ja mam duzo plomb w zebach nie 2 czy 3 :-(

Ciacho naprawde warto przejsc sie po NFZ bo moze jakos zle trafilas. bo a tez lekarze ktorzy przyjmuja i prywatnie i na nfz w tych samych gabinetach i nie moze im sie sprzet sypac i lecza tak samo jednych i drugich. moi rodzice tak kiedys przyjmowali ale to chyba nie na ich lata bylo bo tyle ludzi bylo ze padali po pracy i teraz tylko prywatnie. no ale leczyli tym samym sprzetem, tak samo, a doplaty do plomb byly oczywiscie jak wszedzie ale skoro mozna zaplacic 1/3 to dlaczego nie. tylko trzeba znalezc kogos dobrego i sprawdzonego. chyba ze Tobie to wszystko jedno czy wydasz wiecej kasy czy mniej, zalezy jak czesto tam jestes.
ja sie chyba musze za sprzatanie wziac i pranie wrrrr....
aaa i ojciec Rafala sie obudzil i od swiat doope truje. zyczenia, telefony do mlodego chociaz sie nie rozumieja ale potrafi z 5 minut tak cos do niego gadac. ja mu nie zabraniam bo mam obowiazek udostepniac mu syna hehe mimo ze praw nie ma, tak sd powiedzial. a rafal i tak nie rozumie kto do niego mowi.

blond mialam jak piszesz 1/3 ceny za plombe :tak: ale czyszczenie i lakierowanie za free i znieczulenia tez :tak:
no ale kazdy robi jak woili, nie bede ciacho cie namawiac ;-)

blond odkurz i u mnie :laugh2:

ma dla mnie zaczenie ile wydam kasy bo na niej nie spie ale chodze raz na dwa lata sama ze soba
ale ja bylam w gabinecie NFZ tylko ze prywatnie i placilam za to i pytam sie za co? bo oni tym sprzetem robili i na kase chorych i prywatnie to jakis obled byl
larvunia nie oto chodzi mi nfz s*******... zeby a zab nie odrasta i kazdy robi jak uwaza
zycze milego dnia wszystkim

A ja dzwonilam do ani pr wlasnie. nie odzywa sie bo sa u rodzicow. chyba zreszta pisala ze tam beda siedziec bo wolne wziela. wszyscy sa zdrowi, mlody jeszcze nie chodzi:p to znaczy na 4 chodzi albo na 2 za raczke. moze jutro na forum sie pojawi jak wroca i sie ogarna.

no hej.
blond - promotorka na pewno sie odezwie. nie cykaj. trzymam kciuki.
ciacho - ja cie rozumiem - nigdy do dentysty bym nie poszla na kase. ja tez nie spie na peiniadzach, ale chodze do eurodentu od lat, i nie bede nigdzie indziej isc. zęby trza miec zdrowe. ja tez musze sie wybrac wrrrrrrrr

no i stalo sie, mamy jakąś sraczke z Hesią. nie wiem dlaczego. i ona marudna jak nie wiem. dobrze, ze jej katar przeszedl chociaz.

dzień doberek;-)
po staremu u nas ...Sylwester do bani ok 1 poszłam spać ale to szczegół:-) może kiedyś napiszę o co lotto...to tyle
buzioki!!

Jutro z Zuzią do lekarza na usg brzuszka, kau mamy jeszcze jutro mocz...kazała dr powtórzyć badania

Ostatnia edycja:
padla moja Misalinka uufff :-D mogę się ubrać ;-)
ale pogoda do bani kurde.... ale moze juz niebawem w koncu wyjde na ten spacer z dziecmi...

Future na sraczke to tez moze ozaczac zęby jak wykluczasz zjedzonko
megi dzien doberek

reklama
Do góry