reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

owca no przecie ja cycole ;-) nie moge procentow ;-)
z reszta ja nigdy nie przepadalam za alkoholem a raczej za PO wypiciu samopoczuciem :-D
nawet nie mam ochoty ;-) ja ogolnie malo pijam alkoholu... moj mężulo nadrabia za mnie :-D

no wiem domyslilam sie ze ty cycolisz haha :-D
ja tam moge pic i raczej nie mam problemow na drugi dzien,no ale tez nie pije tak do upadlego haha...:nerd:

reklama
Hej laseczki:-)

Zycze Wam wszystkiego najlepszego w Nowym Roku :-) I zeby byl lepszy niz ten obecny....

My my spedzamy sylwestra w domu, znajomi przyszli, wiec nudzic sie nie bedziemy....

Ja juz 2 whiskey sacze a mam jeszcze cala butelke wina plus lampka szampana. Marta nie spi, M nie pije wiec ja sobie moge pozwolic chociaz raz w roku :-p

Future, nie w domku. Siedzi przed kompem i gra i pije sam ze soba flache... Fruciu na worku sako kolo niego.. a ja przy lapku ;-)
Future ja jeszcze do whiski dawalam cytrynke ;p
wypilam kiedys jacka czarnego nad jeziorem z kolezanka i dopijalam jeszcze piwem andrzeja ktore mial na rano blahahahah rano nie wiedzialam jak sie nazywam ;p
owca ale masz ciekawy repertuar w tv ;p

Ostatnia edycja:
Hejka
U was jeszcze 45 minut :-)
Ja wlasnie wcinam nalozylam sobie caly talerz zarcia roznego haha a co dbac o linie bede za rok
Madzia milelismy isc do znajomychj ale wczoraj odwolalam nie chce mi sie jakos ,mala dopiero po antybiotyku J.tez chory wiec siedzimy w domu on przed kompem ja przy drugim haha mala spi ale cos czuje ze jeszcze dzis sie obudzi
Wszystkiego dobrego.../

reklama
Do góry