reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam
nie dali pospac mloda i pies no :dry::dry: poszlismy o 2 spac piekne fajerwerki puszczali cale miasto spowil doslownie szary dym:-D:-D ale idiotow nie brakowalo:dry:

witajcie w ten nowy rok:-)
my wczoraj przed rozpoczeciem imprezki pojechalismy wszyscy do mamy bo sama siedziala i sie ucieszyla wypilismy szampana i wsio do domku....tam drineczki:-Dsiedzielismy do 1 pogadalismy wypilismy i fajnie bylo:tak:
dawid poszedl spac o 22-40 a dzis 6-20 przyszedl do nas ze skarpetkami:-Dzeby mu ubrac bo zimno mu bylo hehe i jeszcze spalismy do 8-30:-)kaca nie mam na cale szczescie...
ciasteczko na macie pewnie bylo wesolo:-D
moj maly wczoraj caly czas stal przy oknie i widzial fajerwerki:-)ale mial radoche:-)
dzis dzien leniuchowania:tak:

Witam w nowym roku :-):-)
u mnie szymek polegl o 23 ale obudzilam go o polnocy chwile popatrzal i poszedl w kimonko
a mloda dzielnie siedziala do 1 :tak::tak:
bombardowali dosc ostro :-)

dzis nie spimy od 9 z minutami rosolek wstawilam sie gotuje :-)

Widze ze wszystkie milo spedzily sylwka :tak:

My wypiliśmy połówke wódki i szampana, ale po mojej pracy wypiliśmy troszke winka... Młody padł o 22... Wyszliśmy na szampana na dwór o północy ale 10po 12 młody się obudził i już nie chciał spac, więc nalaliśmy mu jego szampana i tv z nami oglądał... On nie lubi "ajerwelków"... chyba że w tv... No i poszliśmy spac ok 3, ale mało co spaliśmy ;-) ale młody później dał pokimac do 11 :-) (zrobiłam mu ciemnie w pokoju to myślał że jest noc :-) teraz oglądamy sobie rodzinnie tv... zaraz obiadek wstawie i będziemy się lenic

Ogólnie humor lepszy tylko M cos nie w sosie...

A wy widze bb okupywałyście ;-) hehe, ja kompa ok 21 wyłączyłam, bo M mojej uwagi się domagał ;-)

reklama
OMG

spac

ale pogod wrrrrr

edit. no nie uwierzycie. z okazji nowego roku, prawie mnie potrącił samochód i Hesie. po czym wjechał w płot. też sobie wybrałam moment na spacery. chybia pijany byl. wyjechal i pojechal dalej.

Ostatnia edycja:
Do góry