reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia ogladalam kabarety ale jakos mnie te nie bawia:-)
tez bym nie wpadla co to za NOT:-D
no u mnie tez juz salatki gotowe :tak:alkohol zakupiony wczoraj wiec luzik
megi nic nie mowisz o decyzji na ktora czekacie no i jak sprawa wyszla?:baffled:;-);-)
my mamy dzis 6sta rocznice bycia razem..dawid zasnal wiec pobaluje z nami do pozna :tak:

reklama
Befatka a wy jak swietujecie sylwka jakas imprezka czy sami siedzicie??:baffled:

Marzenka to wszystkiego naj naj na dalsze lata :-)
tez pytalam megi o ta wazna decyzje ale cisza...moze jeszcze nie wiedza :baffled:

ja tez nie lubie kabaretow :no:

nudze sie jeszcze taki dlugi wieczor...

wyszlam z wanny i nic mi sie neichce ;-)
tak blogo cieplo i duzo piany :-) i cola w reku ;-) zimna...
no mysle ze to nie bylo dobre dla mojego bolacego gardla ale opszeć sie nie moglam ;p
Synek co roku spi jak susel nawet jak strzelaja ciekawe jak coreczka zareaguje na strzelanki za oknem...
ja tu bede caly czas nie mam zadnych planow ;-)

hehe larvunia ja tez bede zerkac co jakis czas :-D
zaraz otwieram szampana i bede saczyc...:tak:

ja dzis pozwalam dzieciaka siedziec tyle ile wytrzymaja :tak: zobacze czy dotrwaja do 24 :tak:

ciacho a wy w domku sami tez?...

mlody tez jeszcze nie spi ;-)
czeka wytrwale na fajerwerki :-D
watpie zeby dotrwal... ale zobaczymy ;-)
no to owca zdrowko ;-) ja przy coli ;-)

mlody tez jeszcze nie spi ;-)
czeka wytrwale na fajerwerki :-D
watpie zeby dotrwal... ale zobaczymy ;-)
no to owca zdrowko ;-) ja przy coli ;-)

no jeszcze nie otworzylam hehe musze wstac do kuchni
a zaraz otworze i bede saczyc do 24 cala butelka dla mnie bo m nie lubi...
jemu ide drina zrobic :tak:

a ty co tak tylko przy coli??..

reklama
owca no przecie ja cycole ;-) nie moge procentow ;-)
z reszta ja nigdy nie przepadalam za alkoholem a raczej za PO wypiciu samopoczuciem :-D
nawet nie mam ochoty ;-) ja ogolnie malo pijam alkoholu... moj mężulo nadrabia za mnie :-D

Do góry