reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

future po czym masz zgage?:-D
ciasteczko a tez jak nie mam ruchu to szybko waga mi skacze do gory dlatego staram sie go miec bo tak to dupa blada by byla...
larvunia nie smutaj;-)
my juz bylismy w warzywniaku;-)rosolek wstawie zeby bylo na jutro hahhaa jak bedzie kac:-D

reklama
nowy_rok.jpg

Życzę Wam i Waszym bliskim ...
By zbliżający się Nowy Rok 2011 przyniósł radość z tego co jest, nadzieję na to co przed Wami, uśmiech i pogodę ducha na każdy nowy nadchodzący dzień.
A do tego ... skrzynki szampana
i ... Sylwestra do białego rana!
I ... pozwólmy sobie w pełni dostrzec piękno tego świata,
niech radosne chwile trwają całe dnie, miesiące, lata...
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2011 ROKU!!!
1350.jpg

marzenka nie wiem po czym. ale to taka zgaga nie, ze piecze jak normalnie, tylko aż kłuje w środku. szok. ale już mi przeszło. zapodałam sobie medykamenty i działa. teraz jade po babcie bo bedzie u nas tez na nowy rok.
a wszystkim wam zyczę niezapomnianych chwil w nowym roku. sprawdzmy się w nowych lub powtórzonych rolach. mowię o roli rodziców. przyszłym mamusiom niech się szczęści. Mamy tu narazie jedną...tylko blond, ale może jakieś do nas dołączą.
w tym dniu chciałabym podziękować za ciepłe przyjęcie mnie, bo jutro mija rok jak do was dołączyłam... i teraz nie wyobrazam sobie zycia bez codziennego spojrzenia na bb. dziękuję wam. i oby tak dalej.

To i ja wam zycze

WSZYSTKIEGO DOBREGO Z OKAZJI NOWEGO ROKU 2012 DUŻO ZDROWIA POCIECHY Z MALUCHÓW ORAZ ŻEBY BYŁ LEPSZY OD POPRZEDNIEGO :tak:

jeszcze napewno bede zagladac bo i tak siedzimy w domu,za troche ide na spacerek dzieciaki wezma rowery pojezdza bo fiola dostaja i tylko komp i tv na okraglo :tak: wiec idziemy sie wietrzyc :-)

Milego dnia :-)

Dzień dobry :tak:

bardzo dobrze sie prowadzil, ja nie nazekalam na niego a wrecz zachwalalam sobie :tak:
...Misiulka dostala silniejszy antybiotyk.... mam dosc... w srode kontrola.

LARVUNIA zdrówka dla Misiuli!!!

Oby misiuli bylo lepiej i mam nadzieje ze lek pomoze :tak:

laski ktore ladniejsze kuferki czy pudeleczka?
PODZIĘKOWANIA, CHRZEST, gotowe kuferki + MIGDAŁY (2003040607) - Aukcje internetowe Allegro

Podziękowania dla gości CHRZEST ŚWIĘTY, CHRZCINY (2003040642) - Aukcje internetowe Allegro

bede zamawiac na komunie dla gosci jako podziekowanie od mlodej,fajne podobaja mi sie takie drobiazgi :-):-)

OWCA Ja bym kuferki kupiła Mi się bardziej podobają.

Szampana piccolo,
Brokatu na czoło,
Uśmiechu na twarzy,
Szampańskiej zabawy,
Życzeń serdecznych,
Wspomnień najlepszych
oraz braku kaca
kiedy w nowym roku pamięć wraca.
Zobacz załącznik 421087

Wpadłam życzyć Wam kochane szampańskiej zabawy, w następnym Nowym Roku spełnienia marzeń, pasma sukcesów i wszystkiego co najlepsze!!! żeby Nowy Rok okazał się lepszy od tego który jeszcze "chwilę" potrwa:-)
My w domku symbolicznie przy winku i dobrej muzyczce:tak:

reklama
Do góry