reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
ciasteczko- ja też mało miałam, ale ja jeszcze kursowałam od mamy do teściowej i teraz to co mi zostało a nie zjadłam to nadrabiam i mam już dość marzy mi się zupa jakaś.

megi- witaj
future- odpoczywaj, ty to masz przes....ane, jak nie płuca cię męczą to głowa teraz, a ciągle masz duszności i jak ty w nocy śpisz, bo jak ja mam sienne duszności to nie mogę spać w nocy.

ja mam pytanko niech jakaś jak ma jakiś dobry przepis na jakieś przekąski na sylwka to niech coś zaproponuje, da linka, albo rzuci przepis na kulinarny, bo u nas będą goście i muszę coś zrobić, a nie wiem co, a nie chce smażyć kurczaków lub kotletów.

ok ja też coś wrzucę zaraz na zam, jakieś foty.

Ostatnia edycja:
dzięki ciasteczko, ja potrzebuję mieć coś szybkiego, bo mam mieć 10 osób, każdy coś przyniesie, ale wiadomo ja będę imprę obsługiwać i nie chce mi się stać w garach jak zawsze, mam zamiar posiedzieć i pobawić się i się jakoś zrelaksować a nie śpieszyć z przygotowaniem jedzenia. Ta z pieczarkami fajna jest, muszę ją wypróbować.

czesc ciasteczko:tak:
ja juz dawno nie spie tzn od 7-30:-Dtrzeba sie wziac za sprzatanko jakies:-)
megi jak tam bylo u rodzicow?zuzia zadowolona?opowiadaj:-)no i jak tam z mieszkaniem?
no to fakt nie jest zimno na dworze nawet znosnie ale jak jest zima to powinien byc snieg co nie:-)jedyny plus ze na centralnym sie zaoszczedzi:-D
my wczoraj bylismy pobiegac...kurcze 2 miesiace nie cwiczylam i juz widac tego efekty:sorry2:tzn nie na wadze ale nie mam juz tej kondycji...
pozniej do gina mam i od razu pojde na miasto poszukac dla tesciowej jakis prezent bo dzis ma urodziny

no hej!

kroma - no nie spie czasem jak mam dusznosci, albo robie inhalacje i zazwyczaj pomaga. ale jak się budzę to znów mi ciężko. ale teraz już widzę, ze zaczął działać antyb i steryd bo już się mam lepiej. a łeb mi chyba pękał dlategpo, ze gości pozbyliśmy się dopiero wczoraj po poludniu, ale pojechalam do gorzowa na spotkanie ze znajomymi, i bylo fajosko ;) no i..........kupiłam sobie prezent od męża pod choinkę ;) brush actov z rowenty. jestem mega szczęśliwa, jednal opłacało się nie kupować nic przed świętami haha. już się nie mogę doczekac jak ją wypróbuję, ale mam teraz kręcone od wczoraj i nawet mi się ładnie ułożyły...więc poczekam do mycia nsatępnego...

dzwonilam wczoraj do przedszkola, czy mam przyjechac, a dyrka mowi, ze nie, bo tylko 3 dzieci jest, wiec sapoko, mam się świętować dalej.
Helenka wczoraj pięknie zasnęła, i ząbki nie przeszkadzały, może i nadmiar gosci jej szkodzi haha, ale dziąsła spuchnięte dalej.
teraz oglada z tatą baje, ale zaraz kolo 11 już bedzie szła spac.

no i dojrzałam do decyzji o wywaleniu łóżeczka szczebelkowego. dałam za nie 300zł, a mala w nim spała moze z 20 razy. i to w dzien, bo w nocy spi w kojcu.
już wstaje, wczoraj w kojcu się złapała tych kółeczek do łapania i stała normalnie zołza, a w szczebelkowym rączka jej się omsknęła i walnęła się głową z całej siły. a poza tym co chwilę się klinuje i wogole. i postanowilam, ze zostawie tylko materac (mam z trawy morskiej taki gruby od innego łóżeczka), dokupię tylko barierkę, i może z powodzeniem tam sobie miec drzemki, prawda? a w nocy i tak spi u nas w kojcu...mądry mam pomysł? jak myslicie?
bo przeciez jak bedzie się walić w głowę co chwilę, to głupia będzie :-D a ma byc geniusz!!!!

Dzien dobry pospalismy do 9 :-)
u nas piekne slonce za oknem hehe jak wiosna normalnie i 10 stopni :tak:
teraz kawke spijam i jedziemy mlodej prezent na urodziny kupic...
i wywietrzyc sie bo dzieciaki tylko by w domu siedzialy...

reklama
hej
Future nie wiem czy to dobrze.. planuje do ok roczku mloda miec w łóżeczku a pozniej do normalnego loza, jak Fruciu ;-) Jak zaczol chodzic to przenioslam do lozka i bylo ok. I z Misia tez tak planuje.

...a ja ledwo tomna... zeby mlodej ida, masakra :baffled: druga noc z rzedu marudzaca. I dzis goraczke w nocy miala. Slina jej leci chektolitrami i wsio do dzioba pcha...

Do góry