reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond nie martw sie, Ty jesteś w ciązy i jesteś uprzywilejowana. jak ci czegoś nie chcą przedłużyc to sobie załatwisz zwolnienie, albo zaświadczenie i ci mogą nagwizdac. a swoja drogą...jak ja nie lubię pan z dziekanatu wrrrrrrrrrrrrr. ważniejsze od papieza.

co do łozeczka to już go nie ma ;) już spakowane, poniej wtstawie na allegro. jesli macie ochotę to zapraszam ;)
teraz ma taki materaz z trawy morskiej na podlodze, obok mata i ta kanapka mini co ją hesia dostała i ma cały pokoj do zabawy. a to łóżeczko to jeden wielki niewypał.
blond a moja nie w łóżeczku turystycznym takim co sie chyboce na wszystkie strony, ja kupilam kojec berbera, bez regulowanego spodu, i jest bardzo stabilny, takie z siatką białą. na pewno wiesz. kwadratowy. no i mała się może swobodnie obkręcać i wogóle.
a powiedzcie mi, od jakiego czasu wasze maluszki śpią same? znaczy chodzi mi o to, ze całą noc u siebie w pokoju? bo mojej się zdarza, ze spi u siebie, ale jednak na noc biorę ją, zeby słyszeć i reagowac. co wy na to?

reklama
Future no wiem o co chodzi. jak jej pasuje to niech tak spi. moj sam spi w pokoju odkad sie tu przeprowadzilismy czyli jak mial niecale pol roku:)

Wiecie co sam dziekan do mnie zadzwonil :D indeks zalatwiony, semestr rozliczony. powiedzial ze juz mam sie tym nie przejmowac wogole tylko prace skladac o ile mi zatwierdzila i w srode obrona. do wtorku prace mam zlozyc. juuuppppi:) teraz napisalam do promotorki maila na domowy zdobylam namiar i mam nadzieje ze zatwierdzi :)trzmac mocno kciuki:)

blond ale super, prosze czasem postawienie sprawy na ostrzu noza sprawia cuda:-)
no to sie obronisz i bedzie oki, trzymam kciuki zeby ci przyjela prace:tak::-)

Blond to zycze powodzenia !! :-):-)

megi super ze swieta udane i dzieci zadowolone :-)..

u mnie nudy,wrocilam do domu kolo 13 i tak jakos zlecialo
zaraz wyrusze na spacerek z psem..
a jutro do restauracji jedziemy wybierac menu obiadowe i ciasta :tak:

Milego popoludnia :-)

owca u nas nikomu nie chce sie z psem chodzic:dry: pies jest dzieciakow ale wiecznie jakies waty
wiem ze to jest pierwszy i ostatni pies jakiego wzielam
milego wybierania potraw

owca u nas nikomu nie chce sie z psem chodzic:dry: pies jest dzieciakow ale wiecznie jakies waty
wiem ze to jest pierwszy i ostatni pies jakiego wzielam
milego wybierania potraw

no moje troche za male zeby same wychodzily choc jak bylo cieplej to mloda kolo bloku chodzila..
ale ja z przyjemnoscia wychodze pospacerowac sobie bo i tak nie ma co robic a spacer mi sie przydaje hehe :-)

a mi sie nie chce:zawstydzona/y: i tak 2 razy dziennie chodze i na dluzsze spacery z psem jakos nie mam ochoty moze ze taka pogoda, pozniej musze prac jej lapy

reklama
blond 3mam kciuki!
future moj synus od 3 mies zycia spi sam w pokoju ;-)
Jak chorowal to bralismy go do siebie ;-)
a tak niania elektroniczna na posterunku byla :tak:
....ale czytalam ze dzieci spia spokojniej jak slysza oddech czy chrapanie innej osoby ;-) i cos w tym jest :tak:

Do góry