reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Najpierw odpiszę Kromie, bo mi tak cięzko nadrobić, jeszcze sobie poprzestawiałam bb i mam najnowsze wiadomosci na górze i nie mogę się połapać gdzie to zmienic???

Kroma ja robiłamod kogoś tu z forum chyba?? mega dobre to, tortille kupujesz np. w netto czy tesco czy gdziekolwiek, smarujesz serkiem np. czosnkowym, albo ziołowym, na to szynka, szczypior, ser i zwijasz, potem odstawiasz na pare godzin i kroisz na plasterki;) Super wygląda.

poczytam i napisze zaraz znowu

reklama
katgen to od martuchy mialas przepis ale pamietam ze mowilas ze dobre
larvunia jak wyjda zeby bedzie chwila spokoju a jak sie czuja dzieciaczki?
future moje dzieciaki w gole nie chcialy spac w lozkeczku:dry:

hello
Future juz lozeczko wywalasz? lepiej jej w kojcu? moj to w turystycznym spac nie chcial i spal w szczebelkach do niedawna. prawie do 3 urodzin.
aja jestem zla. pisalam ostatnio ze indeks moj zginal. napisalam podanie do dziekana o przedluzenie terminu rozliczenia z tego powodu. dzisiaj sie wreszcie dodzwonilam do dziekanatu a tam na mnie z ryjem baba ze wogole co to za podanie ze indeks zginal, ze widac ze mam niezaliczone wszytsko i prace nienapisana bo indeks jest. to jwj mowie ze 2 tyg temu mowila ze nie ma pojecia gdzie on moze byc a ona ze nie jest jej obowiazkiem szukac indeksow w dziekanacie. ze jak sie oddalo to trzeba bylo go sobie wziac chociaz dobrze wie ze mam 500 km do niej. i ze wpisow nie mam i mnie skresla w piatek z listy studentow i bede musiala sie przywracac i placic 400 zl za to!!a wpisy mialybyc w dziekanacie zalatwione i nie sa. moja promotorka poszla na l4 bo juz schorowana jest i nie moge sie z nia skontaktowac. zajebiscie normalnie. teraz piszemy z kumpela maila do dziekana bo juz nie wiem co mam zrobic. najpierw ta pipa podaje bledne info bo jej sie szukac nie chce a potem idiote ze studenta robi i na koszta naraza!!

dzieki ciacho
Fruciu biegac juz chce, widac ze zdrowy ;-) apetyt ma ogromny i musze go troche stopowac bo ciagle by jadl ;-) No ale coz przez cala chorobe nic nie jadl tylko pil...
Misiula hhmm... nie wiem. Ogolnie jest bardzo pogodna, usmiecha sie ciagle i gada po swojemu. Ale przyjdzie chwila ze marudzi jak nie wiem. Wszystko na NIE jest. W nocy postekuje... i miala goraczke, teraz tez podgoraczke 37,3' miala. Dalam ibum i zasnela, ale slina jej leci jak tylko buzie otworzy wiec mysle ze to na zeby, choc na dziaslach nic nei wiedze,nie wiem... w piatek jak bedzie jak dzis to jade z nowu na kontrol.

blond ale jak dziekanat mial ci zalatwic wpisy? to nie mialas wszystkich wpisow? oni maja protokoly z ocenami za dany rok i tam musza byc wpisane oceny, ale to chyba zadanie studenta zeby wszystko psorowie wpisali
u nas nie przyjeli indeksu jezeli brakowalo choc jednej pozycji, ja mialam tez niezly numer, oddalam indeks i po kilku dniach okazalo sie ze owszem mam wszystko ale babka z anglika nie wpisala mojej ceny u siebie w protokol ale w indeks owszem, kobieta juz tam nie pracowala a ocene uzysklam na 2 roku i po 2 latach wyszlo jej niechlujstwo a i byla wizja zdawania jeszcze raz przemiotu u kierownika dzialu,
ale obeszlo sie bez tego szybko to zalatwilam i oddalam indeks:-)
larvunia to dobrze ze dzieciakom lepiej, siostrzeniec nie miewal temp. na zeby az jak wychodzila ktoras trojka mial nawet 38,5 i tak wsumie 2 dni stan podgoraczkowy i zebal wyszedl i spokoj

U mnie wszystko w porządku. Wrociliśmy w poniedziałek późnym wieczorem. Święta super, wesoło, radośnie i w ogóle. Fajnie było. Mała Zuzia (mojej siostrzenicy córka) cudowna, nie mogłam się napatrzeć.
Roboty przed świętami tyle, że nie miałam nawet czasu się wysikać czasem. No ale w końcu w pierwszy dzień świąt było nas ponad 20 osób. Super było.
Nadrobiłam Was po łebkach i sama nie wiem co odpisać.
Sylwestra chyba spędzamy sami, albo z kuzynką Kamila (Blond akurat zna:p)

uciekam

blond ale jak dziekanat mial ci zalatwic wpisy? to nie mialas wszystkich wpisow? oni maja protokoly z ocenami za dany rok i tam musza byc wpisane oceny, ale to chyba zadanie studenta zeby wszystko psorowie wpisali
u nas nie przyjeli indeksu jezeli brakowalo choc jednej pozycji, ja mialam tez niezly numer, oddalam indeks i po kilku dniach okazalo sie ze owszem mam wszystko ale babka z anglika nie wpisala mojej ceny u siebie w protokol ale w indeks owszem, kobieta juz tam nie pracowala a ocene uzysklam na 2 roku i po 2 latach wyszlo jej niechlujstwo a i byla wizja zdawania jeszcze raz przemiotu u kierownika dzialu,
ale obeszlo sie bez tego szybko to zalatwilam i oddalam indeks:-)
larvunia to dobrze ze dzieciakom lepiej, siostrzeniec nie miewal temp. na zeby az jak wychodzila ktoras trojka mial nawet 38,5 i tak wsumie 2 dni stan podgoraczkowy i zebal wyszedl i spokoj
no wlasnie w tym roku prowadzacy poszli nam na reke i kazali zostawic indeksy w dziekanacie i oni tam zrobia wpisy, zeby do nich nie latac co piec minut z jednym indeksem, a ze mielismy tylko 4 egzaminy w ost semestrze to wygodnie bylo . no i zrobili wszystkim ale mi zrobili tylko jeden bo czesc indeksow byla w dziekanacie obok bo nasz byl zamkniety jak oddawalismy. potem ja zabralam indeks na ta poprawke nieszczesna, facet zrobil wpis i indeks poszedl spowrotem do dziekanatu. babka powiedziala ze wpisy beda zrobione, bo mamy doopy nie zawracac i bedzie rozliczone. najlepsze ze jak mi dzisiaj przez tel powiedziala ze indeks jest to kolezank apojechala i okazalo sie ze nie ma!!znowu mi sciemnila przez ten tlefon. napisalam bezposrednio teraz do dziekana ze ta baba sobie w kulki leci , ze ludzie jezdza bo indeks jest niby a zaraz go nie ma , ze jakies zary i wogole pismo na strone a4. cala sytuacja opisana od poczatu. bo okazalo sie ze pismo ktore wyslalam do dziekana 2 tyg temu nie doszlo do niego bo najpierw idzie do tej pipy i ona to dzieli. i nie dala mu bo by wyszlo ze ma burdel i indeksy gina. wiec teraz poszedl mail na jego maila osobistego z tym pismem co bylo wyslane 2 tyg temu ktorego nie widzial.

reklama
Cześć wszystkim
u nas też święta można powiedzieć że dość udane poza drobnymi wyjątkami ale nie będę narzekać...najbardziej z tego wszystkiego podobało mi się rozpakowywanie prezentów i radość z nich bliskich:-) Wróciliśmy wczoraj musieliśmy, mały marudził strasznie, płaczliwy tam był, ciotki na rękach nosiły myślałam że później nie dam rady ale jak tylko wróciliśmy do domu mały znów radosny i uśmiechnięty:tak: Karmię butlą od wigilii, w piersiach mało mam pokarmu wczoraj i dziś przystawiałam to tylko młody się wściekał mleko nie przypomina już mleka tylko jakiś siwo szary płyn:eek: chyba dam spokój...No i powiem wam że wróciliśmy podchorowani, ja się smaram, męża łupie w plecach a dzieciaki psikają:dry: mam nadzieję że nas nie rozłoży....to tyle odpoczywamy po świętach;-)

Do góry