reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

dzien dobry
future a ile zabkow juz ma mala?oj biedna mala...dacie rade kazde dziecko to przechodzi...jedno slabo drugie gorzej..u nas zawsze pomaga nurofen

reklama
marzenka mamy 4 narazie, ale górne 2 sa twarde, gorące, i spuchnięte. aż jej współczuję. ale cały dzień się bawi i wszystko super, a potem zaśnie i za godzine budzi się z takim rykiem, ze nam sie plakac chce. nawet jak miala kolki to tak sie nie darła. i tak sie zali, i opowiada ał ał ał uuuuu mamamamamamam auuuuuuuuuuuu i lecą łzy jak grochy...eh. biedna.
dziś wstała, usiadła sobie w kojcu i zaczęła gadac haha ;)

Witam
My juz tez w domku:)
mama wie, powiedzielismy w wigilie. pojechal ze mna bo go przeprosila. nawet sie cieszyla. teraz troche rados przeszla i zaczelo sie przypierda.....e ...od razu powiedziala mojemu bratu i swojemu facetowi i teraz maja na co narzekac...no ale mimo wszystko myslalam ze gorzej bedzie. nawet jakies bluzki wieksze mi dala, opieprzyla ze nie odpoczywam. bo od od pietku spie po 2-3 godziny. ledwo zyje. bo u Wrodzicow po wigilii impreza do 4.30(probowalam spac od 2 ale nie dalo rady bo glosno strasznie bylo, a wczoraj bylismy na disco:) i o 6 rano dopiero w domu bylismy:eek: i wygladam teraz miej wiecej tak jak ta durna zielona buzka/. lydki mi tak spuchly ze do teraz mam chyba z metr w obwodzie i nie moge kucnac bo mam wrazenie ze mi peknie skora na nich. zla jestem bo myslalam ze szybciej wrocimy. a pobudki o 8 wiec doopa blada. ogolnie swieta wesole byly ale jestem tak zmeczone ze padne zaraz. Mlody u mojej mamy w koncu byl caly czas bo chciala . ide chyba sobie zapalki w oczy wsadzic bo juz nie kontaktuje hehe.
przeczytalam co u Was ale wybaczcie nie moge sie skoncentrowac zeby sobie przypomniec co mialam napisac:zawstydzona/y:

Swieta swieta i po swietach...ale ja tam sie ciesze :-):-)

Blond fajnie ze powiedzieliscie mamie, masz to juz za soba :tak: odpoczywaj kochana , wyspij sie :tak:

Dobranoc

reklama
witajcie:-)
dla mnie swieta jak nie swieta....wydaje mi sie ze z roku na rok jest coraz gorzej:sorry2:sniegu nie ma to co to za swieta..
madziarena co malej jest?zdrowka dla amelki:blink:
blond dobrze ze powiedzieliscie...no i racja zacznij sie oszczedzac.....
future hehe pewnie helenka lubi byc miedzy ludzmi cio?moj tez lubi jak w domu jest duzo ludzi:-D
i jak tam dziewczynki?poszlo w boczki?u mnie na cale szczescie nie:-)
dzis mam do gina:eek:ciekawe co powie na te mrowienia i dretwienia lewej reki...zmienilam znow na wieczor i przeszlo..zobaczymy co powie mi..
wstawac dziewuszki dzis juz normalny dzien:tak:

Do góry