reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Witam
Future to w takim razie ja wspolczuje temu dziecku. Bo matka widac nie mysli za bardzo. ciekawe co by teraz zobila jakby nagle pieniadze na lego nie miala. dziecko by chyba w depreche wpadlo.

Larvunia ja mlodemu nie kupilam nigdy i niekupie pistoletu. u mojego W w przedszkolu jak jakies dziecko udaje ze strzela nawet rekami to ma kare. nie wolno wogole takich zabawek przynosic do szatni, ani udawac ze strzelasz. moim zdaniem dobrze. u nas tez nikt nie bawi sie tak w przedszkolu. moze dlatego ze oni mlodsi sa od Frucia i nie wiedza co to.

reklama
Cześć wszystkim. Wczoraj nie pisałam bo m po służbie siedział w domku, ja dostałam wychodne na miasto, szukalam prezentu dla mojego, pół miasta przeszłam no i w ostateczności kupiłam zestaw Playboya, nie wiem może mu się spodoba ładny zapach mi laska doradziła...mój się kocha w perfumach, wodach itd..dla małej też wczoraj tablica przyszła:tak: Porobiłam pranie wczoraj, dziś czeka mnie prasowanie, upieczenie sernika i pakowanie bo jutro rano wyjazd. M na służbie dziś ostatniej więc wszystko na mojej głowie+ dzieciaki...Zaznaczam z góry że począwszy od jutra do wtorku, środy może mnie nie być na forum, wiecie rodzinka, świętowanie itd....odezwę się chyba jak wrócę do domu;-) Dziś jeszcze wpadnę się pożegnać:tak:

jak to sie mowi bedne dziecko, dobrze ze my wychowujemy dzieci z glowa prawda laski:-)?
megi no ja tez musze wsio porobic czyli porzadki, pranie wczoraj zrobilam, ale zrobic w domu blysk zeby juz bylo czysto
blondas a ja ty sie czujesz?

blond moze to i dobrze bo mali sa... tylko wiesz bez przesady zeby wogole zabraniac. Zakazany owoc bardziej kusi... Kiedys bawil si emoj ojciec w cowbojow i indiancow i bylo dobrze ;-) ponoc z patykami latał po dworze i udawal ze strzela ;-) Chlopaki tak maja, tylko ze moj znowu przesadza juz. Nie chce by jakis psychol wyrosl z niego pozniej :-p JA nie mam nic do tego typu zabawek, niech sie bawia ale z umiarem, moj coidziennie chcialby taklatac z pistoletem.... a na to sie nie zgodze juz.

jejku ale jestem zakrecona... 3 dzien w pizamie chodze... aaaaaaaaaaa wariuje :baffled: Niech te swieta sie juz zaczna to chociaz z domu wyjde i sie ubiore jak czlek :zawstydzona/y:
Future podskoczysz po kartony? Albo moj podrzuci jadac do pracy ok 14.00?? Bo ma na popoludnie bedzie ktos u Was w tedy? Dam znac ze juz jedzie zadzwonie a Ty bys wypatrywala nubiry co

Larvus ja koncze 13,30, moglabym podjechac, a twoj by i nie zniosl? bo ja sie zasapie......wczoraj znowu zapomnialam.......

tak wogole to dzien dobry. sniadanie sobie księżniczka zazyczyla o 5,30. no coś mi wariuje, nie wiem czemu. ale jeszcze zasnęła i spalysmy do 9... nie wiem co się z nią dzieje od kilku dni........albo wstaje o 7, albo chce jesc w nocy...

wczoraj do jacka dzwonila znajoma i mowi, a jak tam wasza helenka. i jacek mowi, ze spoko, ladnie rosnie, ma 11 kilo. a ona na to, ze jej 5letnia wnuczka ma 11 kilo :szok:

jak to sie mowi bedne dziecko, dobrze ze my wychowujemy dzieci z glowa prawda laski:-)?
megi no ja tez musze wsio porobic czyli porzadki, pranie wczoraj zrobilam, ale zrobic w domu blysk zeby juz bylo czysto
blondas a ja ty sie czujesz?

Hehe no tak my to idealnie wychowujemy :D szczegolnie ja :D:D:D ale juz robimy postepy i Rafal tez wiec ciiiii;P
a ja sie dobrze czuje. dzieki Ciacho. mlode sie dzisiaj przewraca cos w brzuchu wiec mam humor bo sie juz balam.
Larvunia wiadomo ze bez przesady. kiedys moze tyle tego nie bylo i dlatego takiej szkody nie robilo. ale dobrze ze chociaz w przedszkolu tego pilnuja. w domu przeciez kazdy moze robic jak chce.

ja wczoraj sprawdzilam moje wyniki krwi w necie bo juz byly z morfologii i oczywiscie mam za niska hemoglobine i hematokryt co bylo do przewidzenia bo spadlo od ostatniego razu jeszcze. ale ze ciezar wl moczuu mam za niski to mnie zdziwilo heheh. ale doczytalam ze to znaczy ze za duzo pije. i ph mam jakies takie na granicy jak jest od 5-7 to ja mam 7, a ostatnio bylo 5.5 wiec cs sie dzieje. za tydzien sie dowiem na wizycie

reklama
Do góry