reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

martucha super ze pierniczki wyszly a co do sernika to ci zaraz cos podesle rzecz jasna linka ci dam:-)
future to rzeczywiscie z mlodej kawal baby moja tyle wazyla jak miala rok a ponziej na 2 lata nic nie przytyla ale ona wtedy byla przezroczysta przez choroby i leki chuchro bylo takie a teraz kawal kobity i ma wiecej wzrostu niz ksiazkowo a zawsze byla mniejsza
blond fajnie ze cos sie tam kreci :tak:

reklama
witajcie, ja na chwilkę, nie robię uszek, ale wzięłam się za sprzątanie, choinka już jest, lodówkę musiałam odmrozić bo Syberia tam była. Jeszcze mam do umycia nie które okna, jutro to zrobię.

Future- to ciekawe czy mutant, jak dla mnie jest ok, mój ma 82 cm i 11 kg, więc też poza siatkami, teraz takie dzieci się rodzą duże i szybko rosną, dla mnie to nie jest pocieszenie, bo za szybko wyrasta z ciuszków i już się boję co to będzie jak zacznie naprawdę rosnąć. Moja 11 chrześnica ma 145 i nogę jak moja 38.

blond- to już ci figla maleństwo, fajnie, ze czujesz się dobrze, a wynikami się nie martw ja do tej pory mam często niską hemoglobinę, a całą ciążę miałam niskie żelazo.

Lavrunia- ja moją choinkę ubieram od dwóch dni i jeszcze mi cukierki zostały do powieszenia.

To tyle, bo już mi figlują łobuzy, Arek włazi wszędzie, a szczególnie lubi na stół.

ja tez nie robie uszek, beda w sobote robione przed sama kolacja wigilijna:-)
kroma kazde dziecko inne a mlody twoj ma skonczony rok a mloda future jeszcze roku nie ma chociaz widze ze malo brakuje :-)
zreszta nasza mloda zawsze byla mala do innych dzieci w jej wieku mi to nie pzreszkadzalo za to teraz rosnie

ciasteczko- ale mój Arek trzyma wzrost ten już od 8mego m-ca, no wtedy miał 80 cm, i to fakt, że każde dziecko jest inne, ale jak sprawdzałam Olkę w książce to też miała podobne wymiary jeśli chodzi o wzrost 76 cm miała i mało ważyła bo 9 kg. To są takie skoki u dziecka, na rok nam się wzrost uspokoił i długo moje Olka miała 85 cm i nagle nam podskoczyła i ma teraz 94 cm. I wiem, że moja Olka nie jest najwyższa bo koleżanki córka ma 100 cm a są rodzone m-c po m-cu. No ale za to mojej koleżanki nikt nie pobije urodziła córkę 65 cm, nie wiem jak jej rośnie teraz, bo nie widziałam jej długo, ale jest rówieśniczka Arka :) Ja lubię jak dzieci są małe, takie krasnalki jak tuptają sobie.

Ja jestem wolna, dzieci mi padły jak nigdy. To te moje spacery je wykańczają.

a ja zrobilam kapustke z grochem ale wyszla mi taka jakas inna ta niemiecka kapucha kiszona jest inna niz polska...
w tamtym roku tesciowka robila jak u nas byla i byla o niebo lepsza :tak::tak:ech..ale zje sie :-)

ciacho wy kiedy wyjezdzacie jutro??

owca- może teściowa ma jakiś sekret utajony, a fakt kapusta kapuście nie jest równa, i może się zdarzyć, że ta sklepowa z opakowania może mieć nawet konserwanty i ocet, najlepsza jest ponoć z beczki.

reklama
Do góry