reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam wszystkie maniaczki BB:-) nie wchodziłam od wczoraj południa i masz ile do czytania...co niektóre chyba z kompa nie schodzą:-D Wczoraj przyszła choinka zamówiliśmy taką 220cm cudna jest cieszę się bo całe 5 lat mięliśmy taką tyci tyci na jakieś 50cm małą. Dziś znowuż sami m na służbie a jutro śmigamy z dziećmi do przychodni, mały szczepienie a Zuzia badania ogólne...jak tu moją zachęcić do spróbowania...ryb, mięsa, kaszy, ryżu, kakao, jajek??? żadnej z tych rzeczy nie lubi ani nawet nie chce zobaczyć czy dobre, wiem że nie jedząc jakiejś z tych rzeczy to jest uboga w każde z tych witamin jakie posiadają i przez to ma pewnie niedobór ich:( bezradna jestem:-(

future a dzięki już dziś nie boli ząbek...

Idę na allegro popatrze na pozytywki do karuzeli muszę mu zamówić bo biedak tak patrzy tylko a lepiej jak by mu grała i się kręciła:)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry.
U Nas po staremu, Mąż w pracy, Jasiek drzemie a Wojtek ogląda ostatnią bajkę i zaraz wyłącze bo co za dużo to nie zdrowo potem dam mu klocki i będzie się bawił...
Wczoraj byliśmy u Moich rodziców, pierwszy raz od dłuższego czasu nawet w miarę dobrze się tam czułam...
Ale i tak nie do końca ale o tym wyżalę się na tajnym.... :-(

Ja też muszę zapisać się do dentysty ale chyba do Brójec się zapiszę bo tu w M-czu ciężko z porządnym dentystą, jeden nadaje się do rwania a do leczenia się nie nadaję a Ci którzy nadają się do leczenia to o takich nie słyszałam... :no::baffled:
Mąż do takiej jednej się zapisał Ja też raz tam poszłam i więcej nie pójdę, ostatnio mąż poszedł plombę mu robiła a że z tyłu to on chciał tą na kasę czarną też coś tam za nią bierze ale mało bo co po mu odpłatna tak z tyłu a ona "dobrze" i na koniec się pyta ile a ona "60zł" a jemu aż szczęka opadła przecież mówiłem że tą tańszą chce a ona że widocznie źle się zrozumieliśmy i co tyle kasy a przez kilka dni nie mógł jeść bo go całe dziąsło bolało bał się cokolwiek ugryźć tą stroną...
Więcej do niej nie pójdę, Mi od razu jakoś dziwnie u niej było bo krótko siedziałam na fotelu bardzo krótko Mi czyściła zęba i w ogóle.... Też się boję dentysty bo to nie przyjemne uczucie a ciasteczko nie każdy daje znieczulenie a tym bardziej u Nas w M-czu jak leczą to przy leczeniu ciężko o znieczulenie ale wolę iść pocierpieć ten czas ale później mieć spokój bo ból zęba to nic przyjemnego...

U Nas dzisiaj słoneczko, chyba z chłopakami na spacerek się wybiorę bo niebo takie czyściutkie błękitne więc chyba skorzystam z pogody :tak::-)

No nic lecę na tajniak się wygadać....

dzien doberek :)
ja nie mam czasu na nic cholercia ... dzisiaj ostro sie bierzemy za kuchnie do soboty musze skonczyc co by malej roczek zrobic :)
Ja na solar tez nie chodze bo mi jakies biale plamy na rekach wychodza a z drugiej strony szkoda kasy jakas taka oszczedna sie zrobilam :p
Mi mężulek na Mikołaja kupił Buciorki trekkingowe - Badura fioletowe jestem meeegaaa zadowolona :)
Wciąż nie mam pomysłu co kupić małej na gwiazdkę ... hm ...
Marzenko - jaki kolor ścian w kuchni masz ? My kupiliśmy tapete na ten korytarz i jedna sciane (bo mala strasznie tam dotyka rekoma) a reszte malujemy...
Mycha - ja do dentysty smigam do Babimostu - biała plomba 50 zł (na kase chorych) a zwykły za free :)
Miłego dzionka spadam bo zaraz szefuncio przywiezie gotówkę :)

witaj madziarena, miłego dnia i szybkiego wykończenia kuchni:)
larvunia ja już zamówiłam pozytywkę na allegro, dzięki jakby co i nie gniewam się że tak wyszło, bywa;-)
spadam zaszykować mleko młodemu i zabrać się za zupkę- jarzynowa na 2 dni a co!:tak: jutro nie będę miała czasu gotować.

Megi gdzie kupiłaś choinkę ?? Ja teraz chcę ale sztuczną bo z żywej przy mojej Amini nic by nie zostało :) szukamy ale ja chcę sliczną i taka pełną ... patrzyłam w Tesco ale była strasznie uboga :)
Kurczę już mam dość tego remontu i bałaganu wrrr ... po świętach zostanie nam sypialnia i salon ... a potem będziemy z zewnątrz malowac domek :0) jednym słowem ... PKP ...

laski dzieciaki nie jest źle, w sumie młoda do grzeczna się zrobiła od jakiegoś czasu, ale Arek ząbkuje i nie jestem wyspana, zmęczona, napisałam więcej na tajnym.

Madziarena- mój M nie ma problemu z prezentami dla dzieci, właśnie poszalał w tesco i kupił im prezenty bez mojej wiedzy, dla mnie to lepiej bo ja miałam też wielki dylemat a tak mnie wyręczył.

reklama
kroma jednym slowem problem z glowy z prezentami,
ja tez ma z glowy dla dzieciakow na jeden jeszcze czekam dla starszej, brzeczala od jakiego czasu
ze chce ale drogie to ale sie udalo

Do góry