reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hejka, młody w przedszkolu, ja zasypiam

MEGI 220cm, ło matulu jaki olbrzym...
LARVUNIU, CIACHO, MARZENKA, OWCA, BLOND, KROMA dzieńdoberek

a ja??

hej wogóle. wróciłam od lekarza. dostałam antybiotyk i sterydy. czyli jakies 5 kilo znów w prezencie. za to Helence kupilam kilka rzeczy swiątecznych w tesco, bo menżu dostał 50zł na paczki na mmikołajki. zapłaciłam 84zł (z czego 50 mi oddadzą) za 8 rzeczy. wiec mam spokój jak narazie. i wszystki cheerokiee wiec okej z jakością.

w nocy prawie nie spałam. szok. morda mi sie drze, ale lece do przedszkola. dziś rytmika na siedząco, bo nie dycham. ledwo chodze.
lekarz sie zapytal czy chcę zwolnie nie hahahhhahhaaaaaaa ciekawe ...chyba dam rade tą godzinkę dziennie ;)

Ostatnia edycja:
reklama
dzien doberek :)
ja nie mam czasu na nic cholercia ... dzisiaj ostro sie bierzemy za kuchnie do soboty musze skonczyc co by malej roczek zrobic :)
Ja na solar tez nie chodze bo mi jakies biale plamy na rekach wychodza a z drugiej strony szkoda kasy jakas taka oszczedna sie zrobilam :p
Mi mężulek na Mikołaja kupił Buciorki trekkingowe - Badura fioletowe jestem meeegaaa zadowolona :)
Wciąż nie mam pomysłu co kupić małej na gwiazdkę ... hm ...
Marzenko - jaki kolor ścian w kuchni masz ? My kupiliśmy tapete na ten korytarz i jedna sciane (bo mala strasznie tam dotyka rekoma) a reszte malujemy...
Mycha - ja do dentysty smigam do Babimostu - biała plomba 50 zł (na kase chorych) a zwykły za free :)
Miłego dzionka spadam bo zaraz szefuncio przywiezie gotówkę :)

Madziarena oby szybko poszedł remonick i żebyś była zadowolona :tak:a tak w ogóle gdzie mieszkasz bo chyba nie wiem albo nie pamiętam :-p ??

Megi a My dziś pomidorową będziemy mieć i też na 2 dni :tak::-)

Na tajnym trochę się wyżaliłam.

Oto nasze dzieło;)
(przepraszam za jakość zdjęć, ale niestety dysponuję tylko telefonem...)
20806.jpg

20804.jpg

20813.jpg

20801.jpg

20812.jpg

20811.jpg

20809.jpg

20808.jpg

20807.jpg

katgen pierniki cudne:-)
laski a jaka w choinke stawiacie? prawdziwa czy sztuczna? my co roku prawdziwa ale nie wiem czy mi sie chce bawic w tym roku w taka

Dzięki za komplementy:)

Larvunia Izka no tak średnio do końca, ale jej zadanie było ozdabiać;)

Mycha wycinasz normalnego pierniczka, w srodku robisz dziurkę i najzwyczajniej w świecie wkładasz landrynkę, niektórzy je kruszą ja nie, wkladam jedną albo dwie, no własnie mi K,. kupił tylko jedną paczkę tych landrynek i musialam "oszczędnie" bo u nas sklep zamknięty więc są cienkie te witrażyki, ale fajnie się robiło, i jaki zapach...mmmm ;)

reklama
Helo
KATGEN- mniam moze i ja w piatek jak bedzie wyplata zrobie z Amelka;]
my pozyczmay w tym roku od tesciowej mala choinke psotawie na komodzie- bo nasza nie dosc ze sie sama gibie i przywiazuje ja do polki i karnisza to jeszcze jak by mi mlody pociagnal to by wszystko na siebie sciagnal.;/

Do góry