reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Kroma ale Ci dobrze ... też bym chciała, żeby mężulo kupił coś Amini ... wypłatka odebrana to zaraz mykam do domciu :)) ale się cieszę hehe
Megi - fajoska choinka i nawet nie droga :) musze mojemu przesłać linka
Future - kuruj się kochana - zdrówka
Katgen - pierniczki rewelacja !!! Tez mam ochote w tym roku zrobic - mam nadzieje, ze z kuchnia szybko pojdzie to na pewno cos z Amelka powykrawam :)
Mycha - na zamknietym ci napisze skad jestem :)

no i przez Was zaczelam choinki na allegro ogladac:D bo w sumie nie mam tutaj ale dalej nie wiem gdzie na swieta bedziemy jeszczze wiec nie wiem czy tu stawiac wogole.
po zakupach troszke lepiej:)spodnie sobie kupilam (a wlasciwie nie ja tylko W) bo w kazdych jak wieloryb sie czuje.normalnie mam ochote zaczac sie odchudzac tylko zapominam ze w ciazy jestem...:confused2:ide na tajny jeszcze i po mlodego za chwilke....ziiiiimno mi:(

ahaaaa Katgen pierniczki super. narobilas mi ochoty na nie

U nas już stoi choinka, wczoraj przyszła i już ją moje cudoki wczoraj ubrali oczywiście Zuzia z tatą:-D tyle na przód eh...
Zasiadłam właśnie z kawką, podjadam jakieś małe biszkopty z kremem w środku, nie przepadam ale nic innego do kawy nie mam:confused2:
co u was??

megi no wsumie wiesz co, swiet sa tylko 2 dni niech sie naciesza oczy a po swietach to juz wiesz pora zwijac interes:sorry: ja powiesilam dzisiaj lampki choinkowe na oknie w kuchni
owca no ja chyba tez kupie choinke sztuczna, kocham prawdziewe ale u nas stoi niecale 2tyg i idzie na smietnik wiec szkoda kasy
future a masz jakies oslonowe na zoladek?

madziarena ja jeszcze nie mam farb wybranych do kuchni..czekam az gosciu skonczy swoje i ja tam wkrocze malowac:-)bylam tylko dzis patrzec jakie sa do kuchni i sredniawy wybor:eek:wiec mysle dalej....
mi moj kupil campusa trekingowe..na poczatku czulam sie ciezko wnich ale teraz juz ok lubie je bardzo;-)
megi u ciebie juz choinka:-)o to juz swiatecznie masz:-)my wtamtym roku kupilismy nowa :-)i niewiem kiedy ubierzemy..ale mysle zeby w dzien wigili no zobaczymy jak to wyjdzie
katgen cudenka te ciasteczka dalas przepis ?bo ja tez chce zrobic zdawidkiem takie ciasteczka :-):-)
future jakie sterydy?:baffled:u nas tez leje
blond to juz pewnie specjalnie ciazowe cio?:-)
mycha u was sloneczko bylo/u nas gdzie tam od rana szaro buro i zimno.poszliismy sobiedzis na pieszo do mamy:)takze dumna jestem zsynka bo ani razu na rece nie chcial:-)to gdzies ok 1,5km przeszedl;-)

reklama
ciasteczko, mam bioprazol na wydzielanie pozytywnych soków żołądkowych. ale ten silniejszy na recepte.

marzenka ja na płuca dostaje sterydy jak mam zaostrzenia...i właśnie to nadeszło. już widzę jak zaśpiewałam se w sobote...kur....

Do góry