reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

zyjecie??
madzia, marzenka ja w zyciu nie bylam na solce, skory mi szkoda
latem mam przebarwienie na twarzy bo mam za duzo ogolnie pigmentu i pozniej cyrki sie robia:eek:

ja zyje caly czas jak widac...
zaraz zmykam obejrzec na wspolnej pod kolderke z kieliszkiem likierku tiramisu ot tak na mikolaja :tak::-) zeby mnie rozgrzal bo mi ziimno dzis...

takze Dobranoc :-)

reklama
no hej. a ja wlasnie dziś się oglądałam w lustrze i postanowilam na solarium isc, bo blada dupa jestem. a po solarce to zawsze lepiej się człowiek czuje. pojde kilka razy, i od razu bedzie lepiej.

czasem jak mnie łapie przeziębienie to idę się wygrzać i przechodzi.

madzia zimno ci...wlasnie bys ię solarka przydała haha

ciacho - a co nam nie szkodzi. z solariami to tak samo jak z zywieniem dzieci. jak wynalezli solarki, to wszyscy na gwałt się opalali, a teraz od kilku lat trąbią, ze są szkodliwe. no oczywiscie. słońce też jest szkodliwe :rofl2:

kiedys karmili zyklym mlekiem...to teraz modyfikowane i do 3 roku zycia zakaz mleka krowiego :wściekła/y: wrrrrrr.
ale oczywiscie masz rację, szkodzi...ale co nie szkodzi? liście sałaty (ale tylko ze swojego ogródka) :-D

mała mi spała od 18 do 19.30. i od razu jej się cykl przesunął i dopiero zasnęła. ale nawet nie usypiałam dziś. zasnęła sama moja babeczka z podbitym okiem.
nie no nie przesadzajmy, opuchlizna zeszła więc nie jest tak zle, ale jutro bedzie pewnie jakiś kolor. ;)
no i jak sobie pomysle, ze mogla sobie wybic oko. nosz krrrr sama na siebie zła jestem. a stało się to w sekundę. posadziłam ją i otworzyłam szafe, zeby wyciągnąć kurteczke, bo szłyśmy na dwór. ah te dzieci. aż mi się odechciewa drugiego.

blond i jak tam? powiedziłaś mamie?

mycha - spoko, wyślij kiedy dasz rade.

Larvunia - wracaj do zywych. jak dzieciaczki??? kiedy kawa???

marzenka - a co ty tam z mężem chcesz robić co??

megi - jak ząbek?

love ;*

ed:

a wogóle jutro rano jade do pulmonologa, bo znów coś oddychac nie moge. a za pol godziny licytuje zółwika z ikei dla Hesi ;)

Ostatnia edycja:
MARZENKO ja miałam kiedyś też zakaz opalania, ale nie tylko na solarium, brałam jakieś tabletki i maśc miałam i mi pomogły, ale za chiny nie pamiętam nazw...

FUTURE oj zobaczysz jak sie zaczną siniole jak mała biegac zacznie

Mały dostał zabawke od mikołaja i teraz z nią śpi (taki garaż z samochodami ale wziął tylko garaż do łóżeczka) ja zasnąc nie mogę a mój małż zaraz do pracy wstaje :p

witam sie
dzis juz sroda:-)
future no jak to co:-D:-D:-Djesli chodzi o solar to mozna chodzic ale z umiarem..mam w bloku dziewczyne ktora napewno raz wtygodniu chodzi i wyglada jak murzynka starszne to jest....jak z nia rozmawiam to widac zmiany na twarzy no i po co tak?mozna isc ale po co przesadzac.....ja chodzilam dwa razy w miesiacu i tez bylo ok bo chcialam wygladac naturalnie:-)future to jest mysl moze sie wygrzeje i mi przejdzie zta reka.dzis pojde sie zarejestrowac bo wciaz boli ledwo wstalam i juz:eek:i chyba czas zrobic badania chocby dla swietego spokoju.
madziarena jeszcze troche i ty skonczysz remont..jakbys zobaczyla jak u mnie wszytsko wygladalo to by ci sie odechcialo takiego remontu:-D:-Dmoj do mnie wponiedzialek napisal ze w domu jest masakra :-D:-Dnormalnie bialo bylo a chlopaki mieli maski na twarzy :-D:-Dpewnie szybko nie dojde do porzadku bo wszystko wszytsko musze przetrzec kazdy zakamarek;-)no i ile prania:eek:no ale co zrobic..wiedzialam na co sie pisze:-)
Kasia to moze mialas to samo co ja:-)
a ja mam zamiar na swieta zrobic ciasteczka zdawidkiem chce kupic foremnki gwiazdki itd i bedzie swiatecznie:-)ciekawe tylko jak bede z czasem stac:baffled:

przeczytalam ulotke anty i wychodzi ze od tego mam te mrowienie lewej reki :eek:tylko dziwne bo jak bralam wieczorem o 20 to nie mialam takich objawow a od 2 tygodni biore o 8 rano i dopiero teraz wyszlo:confused:zapisalam sie do gin ale dopiero na 28:baffled:ale pojde chyba dzis do niego.
larvunia co tak dzis krotko?jak dzieciaczki?

poszlam kawe robic, dlatego krotko ;-)
dzieci ok... mlody dopiero wstal i snuje sie po mieszkaniu sam nie wie co chce... Misia od 6 nie spi, teraz na SAKO lezy i gryzie lwa gryzaka i co spojrze na nia to sie chichra do mnie :-D Kocham te dzieciaki!
ja wlasnie dlatego marzenko biore tabsy na noc przed spaniem, czyli ok 24.00- 1.00, bo jak bralam rano to mdlosci mialam po kazdej...

Witam
u mnie nerw poranny. zaraz na jakies zakupy pojade to moze mi przejdzie...
Future mamie nie powiedzialam. moze na swieta powiem...albo poczekam az sama sie zorientuje. nie mam serca do tego i nerwow zeby znowu wysluchiwac...
a co do solarium to ja z regulyu nigdy nie chodizlam ale w tym roku zrobilam odstepstwo i bylam kilka razy.mi ponoc tez nie wolno bo za biala jestem i mi naczynka pekaja od razu.

reklama
no ale to jest wkurzajace bo zaczne brac wieczorem i znow musi sie organizm dostosowac przyzwyczaic znow bede miec swoje humorki przez okolo tydzien:eek::eek:a jak mi zmieni calkiem na inne to juz wogule sie wku bo wszystko od nowa znow strach czy przytyje co sie bedzie dziac ze mna........czemu faceci nie moga brac!!!!nam wystarczy ze rodzimy dzieci!!!

Do góry