reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Witam
a my pospalismy do 8 i teraz bajki ogladamy:baffled:dzisiaj moze mama do nas przyjedzie bo cos tam dla rafala kupila. i znowu bedzie wciaganie brzucha...:angry:cholera kiedy ja jej powiem. chyba jak urodze...
Marzenka a ja zachciewajki mam na wszystko doslownie, ciagle gotuje, jak nie lody to ciasta to pierogi, krokiety,sledzie, fasolka....urozmaicona dieta hehehe...na szczescie nie przytylam jeszcze nic i w sumie sie dziwie dlaczego bo przy takiej ilosci to powinnam..no chyba ze mi sie waga zepsula :)

larvunia a tobie co tak wesoło?:-)
Cześć tak w ogóle...dałam parę zdjęć na nk jak ktoś chce zobaczyć to zapraszam na mój profil, nie chce mi się do galerii wgrywać brak weny:sorry:
Masakra jak mi Pawełek rączki do buzi wkłada i jeździ piąstkami po dziąsłach, zapodam zdjęcie wam bo dziś mu zrobiłam ale to jak chęci nabiorę:-p
Mycha hallo jeszcze się nie odezwałaś tutaj???;)
My w domku dziś siedzimy i leniu....emy:-p

heloł. ja bylam bez neta od wczoraj dzis do poludnia ;((( wybaczcie.
już nadrobiłam

ale musze sie pozalic, ze dzis taki durny dzien, ze normalnie mała mi nie spi, tylko marudz. czekam kiedy sie skonczy....

ed:

ale ciemno. o mamma mia. jakby na śnieg się zbierało ;)
aj low snieg ;)

Ostatnia edycja:
siema
u nas tez pizga jak nie wiem, musialam na balkonie posprzatac bo mi wsio udezalo o szczebelki.
Goscie pojechali zaraz jak wstali rano... nawet bylo ok ;-)
po obiedzie rodzice moi przyjechali....
mlody padl ok 16.00 i spi z przerwami na picie...
mloda od 15 min tez spi...
a ja ide prasowac dzis nie szyje... mam kuuuuuuuuupe prasowania ale mnie sie nie chce!
pozdrawiam Was babeczki!:tak:

reklama
u nas tez piździ... szyciak przeciąg ma pierwsze zadanie, leży pod drzwiami bo masakra.......tak zawiewa.
Zara za Chiny nie chce wejsc do domu... w domu jej za ciepło. ja wziąż się martwię, że jej bedzie zimno...no ale jak chce...o niech siedzi na werandzie. najwyzej bedzie drapać w środku nocy.

powiem wam, ze czasem jak jest mroz, a wleci do domu, to tak sie zimnym nochalem wtula w cżłowieka....zeby sie zagrzać.

tatuś wlaczy z Hesią w wyrku, a ja mam chwilę dla siebie ;)

Do góry