reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Nie chcę słyszeć słowa LODY!!!
Ja to najwyżej na ciepłego się dzisiaj skuszę
:laugh2::-p

Coś ja to miałam napisać :sorry: zapomniała ja :eek:

ojej jak dziwnie..., moje dzieci juz spia. Poszlam mala wykapac i pozniej uspic wracam a mlody tez juz spi... bidulek moj.
wzielabym sie za prasowanie, okazja jak nigdy... ale cooooooo musze koreczki szykowac i alkohol chlodzic :confused2:
juz mi sie spac chce :-p
kurde no zebym ich jeszcze znala to co innego.... ciekawe czy bedzie sie rozmowa kleic chociaz... i strach isc spac.. co by nozem czasem nie dostac w nocy od nieznajomego co nie :sorry: Glupia jestem wiem, ale takie mysli czasem ja mam... strachliwa jestem, za duzo horrorow ;p Ja zanim zasne to wszystkie okna sprawdzam, zawsze kukne co tam zaoknem slychac, piec razy zamki sprawdze czy oby zamkniete, psa pomiziam za uchem co by domu pilnowala jak spie... a tu coooo.... obcy w domu.... Moze nie beda nocowac :sorry: Zaproponuje im ze ich odwioze chyba :sorry:

witajcie

moje cały dzień szaleją, rano obudzili mnie, chyba myszkowali w lodówce bo stanęli mi nad wyrem z parówkami.

Lavrunia-
biedny Marcelek, szkoda go, oby Misis nie dopadło.
Madzia- no to w końcu możesz odetchnąć jak masz już miejsce.
Megi- to dobrze, że ci się udał wyjazd w góry.
Kasia- widzę, że macie kupowy kryzys, moja też wstrzymuje, ale silniejsza natura i jak ją weźmie po dwóch dniach to w końcu robi.
Blondi- jak tam masz mdłości, widzę że też masz zachciewajki na lody :-)
ciasteczko- dawaj przepisy, jak łatwe są do zrobienia to też może się skuszę.

witam wieczornie
wlasnie skonczylam tort dla starszej
kroma, blond zwykly przepis na muffinki i dodalam do niego lezki czekoladowe i pieklam w formie z ksztaltami miskow

a to tort

dzien dobry:-)
blondi to jakie zachciewajki masz?:-D
ciacho torcik ladny:-Dpewnie i dobrze smakuje:-Dja moze na urodziny dawida zrobie torta sama:-)ale jeszcze daleko do tego:-)
Madzia fajnie ze restauracje masz juz :-)nie ma co sie zastanawiac bierz ja:-)
kroma to ci male lobuzy od rana w lodowce siedza hehe:-):-)moj ostatnio caly dzien na kabanosach nic innego nie chcial......ciekawe kiedy mu sie znudzi:-Duwielbia te z biedronki :-D
my dzis juz spalismy w sypialni:-Dja milo:-Dwczoraj caly dzien sprzatalam,mam nadzieje ze na nastepny weekend bede juz calkiem po remoncie:-D
na poczatku nie bylam zadowolona tym groszowym pastelowym kolorem w polaczeniu z fioletem...ale teraz jak juz wszytsko jest skonczone podoba mi sie i wydaje mi sie ze to byl trafny wybor:-)fotki dam jak bedzie wszytsko skonczone..ale jedno jest pewnie ze o wiele lepiej wyglada niz ten czerwien:-Dnigdy wiecej czerwieni!!
megi fajnie ze wyjazd sie udal:-)
zycze milej niedzieli
a tobie ciasteczko udaje imprezki dla corki i wszytskiego naj naj:-)

reklama
Witam niedzielnie !!
u mnie juz obiado sie robi a za godzine do kosciolka smigamy i po mszy spotkanie 30 minut
ale wietrznie sie zrobilo masakra jak wieje

marzenka fajnie ze jestes zadowolona to czekam niecierpliwie na fotki efektow jak skonczycie:tak:

ciekawe jak u larvuni czy goscie sie spisali...

ciacho milej imprezki urodzinowej,a tort napewno bedzie dobry jak zawsze zreszta:tak:
a no i Wszystkiego najlepszego dla corki :-)

milej niedzieli wszystkim papa :-)

Do góry