reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia ja niestety nie mam...a co ty sklep otwierasz?? :confused:

jak z mezem lepiej juz cos??

mysle intensywnie nad tym zeby otworzyc..., juz dawno myslalam ale mialam nadzieje ze allegro szybciej sie rozwinie a tu klops a kasy juz nie ma :-( wiec trza dalej dzialac zeby na nas czasem "kat" nie siadl ... mamy wiecej kredytow niz maz zarabia...ehh...

a czy lepiej juz? raczej nie, bez slowa wyszedl do pracy... masakra co sie dzieje ostatnio... a mowia ze pieniadze szczescia nie daja... gowno prawda

reklama
mysle ze nastepne spotkanko jak by bylo kiedys to dopiero
mamus sie nam nazbiera ale fajnie ;-):tak:..by nas sporo bylo hoho

Larvunia glowa do gory tak to jest z kasa u nas tez cienko ale nic nie poradzimy....jakos trza zyc !!!

kochana otwieraj jak masz okazje !!! :-)

papatki

ale nas dużo:-)
witam nowe mamuśki:-)
a ja zostawiłam mojego w studio i przyjechałam doma:-)
i idę się trochę odprężyć do sąsiadki na kawuche:-)
jest w 7msc:-)więc troche brzusia podotykam:-)

A ja wrocilam do domku bo zimno....
Kasia wy palacze :-D:-D:-D....nastepnym razem do mnie na laweczke na fajeczke macie przyjsc bo moj musial palic w samotnosci :-D:-D
zjadlam kawalek ciacha na sprobe pychotka wyszla...:tak::tak:

Beti dotykaj moze akurat cos sobie wytykasz hihi....

Kasia a jak z ta aukcja z tym fotelikiem??

dobra ide wypic kawuche z melkiem zajrze kolo wieczora
:tak:

Ostatnia edycja:
doma:-)
brzusio super:-) namowilam sasiadke na nasze bebe:-) powiedziala, że sie zaloguje do nas:-):-)

O kolejna Międzyrzeczanka będzie:) Fajnie;)
Ja własnie sprzedalam fotelik i karuzelkę;) Hihi troche kaski przybędzie dodatkowej....dobrze bo ostatnio z tym ciężko....

Hej dziewczynki ale się znowu rozpisałyście, nie było mnie kilka godzin i proszę:-) 2 nowe koleżanki na naszym forum, fajnie! Racja że niedlugo będzie trzeba założyć nowy link na M-cz:-D:tak:
Madziu, Kasiu super macie, że mieszkacie bliziutko siebie i jeszcze nowa ANNES będziecie we trojkę już, szkoda że ja mam kawal do was:-(
Natalko- witam Cię na naszym forum, super że jesteś, może poznamy się lepiej:-D
Annes- Ciebie też witam:-)

Beti- mówią, że jak się dotyka brzuszek ciężarnej to wywróżysz sobie baby :-) u mnie się to sprawdziło :-)

Ostatnia edycja:
reklama
hello,ja na chwile
zaraz spadam sie troszke wymoczyc do wanny :tak::tak:
szymcio juz zasypia...

megi spotkamy sie chyba we czworke hihi ale fajowo....:tak:
musisz przeprowadzic sie w nasze strony bedzie lepiej blizej :tak: :-D:-D....

beti to fajnie nowa mamuske bedziemy mialy hehe...to nas sie tu duzo robi :szok::szok:..

Kasia fajnie ze sprzedalas rzeczy a fotelik za ile poszedl tyle co chcialas??

dobra ide sie kapac....:tak:

Do góry