reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

fotelik za 50zl.....Moja Izka jest taka Biedna, ciagle na rączkach. wlasnie zasneła chyba. Dałam jej czopka na noc.
ALe mnie ręce bolą...
karuzelki nie moge rozkrecic co jest najlepsze
a mi sie do kartona nie miesci skrecona
jednej piepr***** śrubki nie idzie odkrecic.

reklama
Hejka

My już po spotkaniu z Asią... Mówiła że W sie do niej odezwał że wczoraj dużo rozmawiali przez telefon i że będzie dobrze :-) Pospacerowałyśmy pogadałyśmy... Rafałaek to fajny śmieszek i te jego zniewalające usteczka i oczęta :-) Później wrzuce fotki...

Kasiu- jak Izce nie przejdzie te gorączkowanie to musisz coś z tym zrobić, biedactwo napewno jest wycieńczona ale podobno sen to najlepsze lekarstwo:tak:

Dziewczyny chyba się do was tam wybiorę z małą na osiedle kiedyś, bo jak mój w pracy to ja umieram z nudów:tak:

Idę małą wychlupać zaraz wracam :-)

Dziewczyny ja już na dziś kończę, pożegnam się pięknie życząc wam spokojnej nocy. Moj wrocil z fuchy i teraz moj czas dla niego, wybaczcie :-) od rana tylko praca aż do teraz biedactwo moje. Do jutra!!!!! Buziaki wszystkim z osobna :-)

Ostatnia edycja:
witam:-)
kurde ale te nasze forum sie rozkreca:-Dfajosko:-D
az jestem zdziwiona ze tak w krotkim czasie doszlo tyle mamusiek.
moja znajoma tez wciazy 9 tydz,pisalam jej o naszym forum,pisala mi ze nas podczytuje, ale czy dolaczy do nas to sie okaze :) witam Annes i Natalke :) Larvunia trzymaj sie kochana a tak apropo zdjecia w kitce super i nie pisz ze brzydko bo dla mnie bardzo ladnie :) Beti Davidek ma sie dobrze ale nie chce isc spac a ja chce sie dobrac do mojego m hehehe :tak:

Marzenka to goraca noc sie zapowiada hehehe
Beti uzywam PhotoScape.Masz racje smyraj brzuszek mnie to Larvunia niedobra zaraziła.Tylko ja ja chyba za cycki łapłam a nie za brzuch heheh :-D:-D:-D
Magda odbierz poczte i mów mi tu szybko powinnas dostac 3 maile.Za te ostati dawaj mi tu tego murzynka
Kasia fajnie ze spotkanko udane i blond ma juz chumorek lepsiejszy.
Dobra kupa na pokładzie i przbrac skunksika

Witam wieczorowo..

megi zapraszamy w nasze strony jesli chcesz,spokojnej nocy :tak:

kasia to super ze sprzedalas 50 zeta to juz cos...:tak:

Befatka dzieki wielkie zaraz kukne co tamzmajstrowalas:tak:

kasia super ze spotkanko udane i pozdrow ja od nas jak znow sie spotkacie,czekam na fotki dawaj szybko kochana:tak:

Marzenka powiadasz dobrac sie a tu nie ma jak hehe,okienka pomylas?

bede zagladac !!!

A moją sąsiadką jest Jeżyk, którego musiałam dłuuugo szukać:)
Dziękuję wszystkim dziewczynom za miłe słowa i za to, że tak ciepło zostałam tu przyjęta.
Szkoda, że tak późno:(
Ale nic straconego:)
To moja pierwsza ciąża więc z pewnością będę potrzebowała Waszych rad- do tej pory miałam tylko Aguśkę, która już bardzo mi pomogła za co bardzo Jej dziękuję:)

reklama
Natalka witamy i zapraszamy wal smialo :tak::tak: a ktory to miesiac???

Befatka dzieki wielkie jakie ty umiesz cuda robic :szok::szok:
za to dalabym ci cala blache tego murzynka :-D:-D
dziekuje slonce jestem happy !!!!

Do góry