reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Dobra spadam i ja obiad sam sie nie ugotojue i podłoga w kuchni tez sie kurde sama zmyć nie chce.Narka

Ostatnia edycja:
hej laseczki:-)
jak poniedziałek leń, tak teraz nadrabiam:baffled:
Larvunia nosek do góra, nie pierwsza kłótnia i nie ostatnia:tak:,a najlepsze to jest godzenie się poźniej:-)
będzie dobrze, tylko ochłońcie
Befatka śliczne zdjątko:-) masz jakiś program?, ja tylko corel i photoshop
Marzenka jak Dawidek?
Kasiu jak Izolda, przeszła gorączka?
Madzia a może kierunek spaceru do mnie na kawuche?:-)

buziaczki wszystkim i każdej z osobna,lece szukać dalej nowej drukarni bo nasza cene podniosła:baffled:

edit: Kasiulka się nałozyłyśmy :-) buziaczki dla Izuni, a dzwoniłaś do lekarza?

Beti, nie nie dzwonilam, narazie wydaje mi sie ze panuje nad sytuacja. Teraz śpi, sen jej pomoże, wiec poczekamy jeszcze, najwyżej pojade na pogotowie.

Ale oby nie. Niech śpi i zdrowieje. Ja w tym czasie ide obiad zrobic.

Kurde juz zapomniałam jak ludzie wygladają. od 3 dni w domu :baffled:

edit: dziewczyny chciałabym sciagnac gdzies skas film "Plac Zbawiciela" jak mam to zrobić....? torrentami nie umiem, na bearshare?

Ostatnia edycja:
dostałam na maila, jak możecie prześlijcie dalej

POSZUKUJE TATY!!!

TADEUSZ SMUK lat 54
wzrost-184cm
Ubrany-Jasne spodnie,koszula w krate jasna w odcieniach kawy z mlekiem z krotkim rekawem.
Wlosy blond-siwiejace(lysiejacy)
Znaki Szczegolne-oczy zielone,ale bialkowki oczu przekrwione-zapalenie spojowek.

Zaginal 1.05.2009.w Dąbkach(powiat Darłowo) w okolicach osrodka sanatoryjno-wypoczynkowego "Argentyt"ul.Wydmowa 10.Mozliwe ze tato ma zaniki pamieci i brak orientacji w terenie,moze zachowywac sie jak dziecko we mgle.Nie wiedzac gdzie jest i dokad ma pojsc-moze byc wszedzie!!!
Nie posiada zadnych dokumentow przy sobie.Prosze wszystkich,ktorzy moga mi pomoc w jakikolwiek sposob odnalesc tate o kontakt 502-266-768 lub z najblizszym komisariatem policji.
P.S.Jesli mozecie przeslijcie ta wiadomosc dalej,to moze trafi do kogos kto mi pomoze.

DZIEKUJE>

Magdalena Smuk-Wolak
msmuk@o2.pl
502 266 768

Hej dziewczyny jestem agnieszka mam 22 lata jestem z miedzyrzecza jestem mama małej łobuzary Natalki zwanej Natanem szatanem... ten djabełek ma juz 15 miesiecy:-D Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam Kasienke dzieki za link

Hej dziewczyny jestem agnieszka mam 22 lata jestem z miedzyrzecza jestem mama małej łobuzary Natalki zwanej Natanem szatanem... ten djabełek ma juz 15 miesiecy:-D Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam Kasienke dzieki za link

WITAMY WITAMY:)) Kolejna Międzyrzeczanka!!

Naprawde niedługo nasz wątek powinien się nazywać Międzyrzecz i okolice!!!

reklama
Hello ja wlasnie wrocilam...
bylam w przedszkolu i troche na lawce pod domem w piasku...
ale potem jeszcze raz wyjde pod blok chyba :tak::tak:

teraz ide mezusiowi zarelko szykowac bo zaraz bedzie....

Izunia zdrowiej kochana !!!

witam nowa mame z Miedzyrzecza :-):-)
super fajnie ze nas tyle bede miala w koncu z kim wychodzic na spacerki bo tak to ciagle sama :tak::tak:

to na tyle odezwe sie pozniej !!!

Do góry