reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
cześć dziewczyny

witam nowe mamusie fajnie że jest nas coraz więcej.

przepraszam że mało pisze ale dzisiejsza nocka też była nieciekawa i naprawdę brak mi sił. poza tym byłam dziś w Urzędzie Pracy (magda przepraszam że nie zaszłam na kawkę ale byłam sama i musiałam jechać do cycola do domku szybko) i jestem wyjechana.
'
pozdrawiam

magdamir1- Katgen to moja ciocia heheheh :-D a Iza to moja kuzynka i ciocia mojej Nati:-D poplatanie z pomieszniem

ma ktoras moze dojscia do witryn, mebli lub czegokolwiek do sklepu?? ..musze jak najtanszym kosztem wyposarzyc sklep w meble... na allegro nic ciekawego nie ma...
:confused:

ps. witam serdecznie nowa kolezanke

Annes to fajnie ze tak blisko tez mieszkasz..aha to wy rodzina super !!!

Jezyk nic nie szkodzi rozumiem cyc najwazniejszy :-D:-D

larvunia ja niestety nie mam...a co ty sklep otwierasz?? :confused:

jak z mezem lepiej juz cos??

Witam wszystkich!
Mam na imię Natalka i w grudniu tego roku zostanę mamą.
Mieszkam w okolicach Międzyrzecza i bardzo chętnie poznam inne użytkowniczki z Międzyrzecza i okolic:)
Pozdrawiam serdecznie a w szczególności moją sąsiadkę:)

reklama
Witam rowniez nowa przyszla mame z miedzyrzecza...
a ktora to twoja sasiadka???

ja uciekam troche na dworek papa
:-)

Do góry