reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

jak sa mlode to tak maja, nasza ma juz 5 lat i normalnie prawie caly dzien spi:-D:-D w lazience przy goracych rurach:eek:
to szybko jedziesz wybierac menu ale moze i lepiej

nie lubie chlodow mam problem zeby w cos normalnie sie ubrac:growl:

reklama
jak sa mlode to tak maja, nasza ma juz 5 lat i normalnie prawie caly dzien spi:-D:-D w lazience przy goracych rurach:eek:
to szybko jedziesz wybierac menu ale moze i lepiej

nie lubie chlodow mam problem zeby w cos normalnie sie ubrac:growl:

no wiesz do kwietnia niby nie daleko :tak: a w kazdej chwili moze byc tak ze ktos zajmie i bedzie termin babka miala juz zajety wiec wole wczesniej zaklepac :tak:
akurat to restauracja prowadzona 20 lat przez polakow :-)

mnie tez wkurza te zimno i ubieranie na siebie tyle ciuchow brr...

kawka juz wypita pranie mi sie wypralo to zmykam powiesic i bede brac sie obiad
dzis zrobie w koncu normalny ziemniaki plus karkowka w sosie i warzywka :-)

jeszcze na 11 moj brat przyjedzie bo nudzi mu sie samemu w domu :tak:

Narazie uciekam milego przed popoludnia :-)

no tak lepiej miec zarezerowane
ja jeszcze na poczte mloda do szkoly i pozniej musze zalawic kilka spraw, obiado jakis
za to chyba prania nie robie wczoraj 2 pralki sie wypraly
larvunia to moze w koncu im przjdzie wazen ze lepiej a nie gorzej

Witam
ja juz po badaniach kawke pije. Boze ile ludzi w tej diagnostyce to masakra po prostu. ledwo weszlam do srodka i pod samymi drzwiami wyjsciowymi stalam. szok...ludzie na czczo, duszno, usciasc nie moga. jedna babcia mi padla na plecy dzisiaj bo jej si slabo zrobilo. za maly ten budynek na tyle ludzi wrrrr
ja dzisiaj tez juz prania nie wstawiam bo wczoraj poszly i tylko zostaly mi opony do wymienienia za 2 godziny jestem umowiona . no i trzeba znowu prace pisac bo w polowie utknelam i len mnie dopadl. tak mi sie nie chceeeeeeeeeeeeeeeeeee. chce ktos napisac ?:p

diagosntyka mala strasznie jest, szkoda ze na drzymaly zlikwidowali tam chociaz wiekszy lokal byl
nie marudz tylko pisz prace:-D;-) my wymienilismy 2 tyg temu ale gdzie indziej niz zwykle i nigdy wiecej tam nie pojedziemy paprole nawet sprzetu nie a taki zaklad duzy i niby renoma- dobre sobie:-D

nazekalam na mojego.... a dzis nic mu nie mowilam i SAM polazl do kuchni, pospatal w niej... (od sniadania wczorajszego pelno szklanek, talerzy i garow) az mnie zatkalo a teraz obiad robi :eek::szok: Malo tego... pozmienial posciel nasza i dzieci i swierza zalozyl i wietrzy sie wlasnie na balkonie. Rano wyszedl z psem, zrobil zakupy.... To moj mąż ??:laugh2:

reklama
blond wlasni my zawsze tam za nomi tam gdzie te wszystkie warsztaty ale klejki mieli i trzeba bylo tydzien czekac a czasu nie mielsimy i do eleara na mysliborskiej pojechalismy bo paprole
larvunia super moze cos sobie przemyslal...
moj M tez mnie czasem zaskoczy on generalnie do kuchni idzie tylko po jedzenie nie myje nie gotuje ale ostatnio uml 2 razy naczynia az w szoku bylam:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry