reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

larvunia- zdrowka dla was
kroma- mloda chyrla straszliwie i ma temp. chyba jutro z nia pojade jeszcze raz zeby czasem jej na pluca nie zeszlo bo nieciekawie to wyglada. Jasiek poi co sie trzyma... a ja juz tak nie smaram tylko jakis kaszel meczy...
Mlody lazi wszedzie sie wciska no i łaZI ciagle za mna i wisi na spodniach tak ze mieszam w garnku oganiajac sie od niego;] i probuje juz sie puszczac i leci na tylek;p

Sie pochwale bo wczoraj w koncu mi nie zgaslo auto tadam ciekawe jak w sobote bedzie.... dzis zaliczylam wewnetrzna torie;] i we wtorem wewnetrzny praktyka brrrrr oby tam mi nie gasl;p

reklama
larvunia to wsumie czegos nierozumiem dostal mlody antybiotyk bo... ma kaszel?
dobrze ze misia bez antybiotyku:tak: ale dzie widze pelen przygod, a to czym wrociliscie do domu, tato odwiozl?

pr a to juz w sobote ostatnia jazda? musze cie upszedzic ze ten wewnetrzny nie jest taki mily, szef brzeczy itp.
ja go ciezko przezylam, chyba gorzej niz ten prawdziwy egzamin, mialam placyk i ciagal mnie po zawarciu a mialam zawracanie, ktorego w ogole na jazdach nie robilam ale jakos sobie dalam rade

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiem larvunia ze bedzie brzeczal grzesiek mnie ostrzegal;/ i sie cykam;p nie jeszcze mi zostaly chyba z 4 godzinki

uciekam do wanny i do lozeczka buziole dla wszystkich cioteczek:*

to ja o tym pisalam:-D:-D ale do wewnetrzengo wyjezdzisz te 4,
mi nic nie mowil, kazal sie tylko umowic ale po zdanym wewnetrznym mowil mi ze taka jedna 2 razy nie zdala wewnetrznego, nie chcial mnie straszyc i powiedzial po:-D:-D
pr dasz rade kobito

milego wieczoru

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Larvunia, ale bactrim to nie antybiotyk, chyba, ze to drugie, bo tego drugiego nie znam. moja miala za pierwszym razem bactrim, i ***** zdziałał. strata kasy. po 10 dniach dostała augmentin. no poki co jest poprawa, ale znów dziś coś marudna byla.

to jak sie dostaliscie domku? trza bylo dac znac, jacek wracam o 7 z gorzo, to by was zabrał ;)

to niby antybiotyk z najnizeszj polki antybiotykow, bardzo slaby
dostal go bo ma okropny kaszel z tad decyzja zeby mial antybiotyk
zobaczymy co z tego bedzie.....

uff..dzieciaczki śpią:-) mąż w jw siedzi bo się z kumplami umówił na gierki przy piwku, normalnie jak dzieci:-) strzelaninka itp..wróci ok 22 jak mówił bo w końcu rano do pracy....
pr nie stresuj się kochana, dasz radę najgorsze to panikować....może sama jestem mądra w słowach a pewnie bym i ja się stresowała:zawstydzona/y: bądź dzielna i uwierz że ci się uda;-)
larvunia ale przeboje miałaś dziś nie ma co...mam nadzieję że przepisane leki pomogą twoim dzieciom...plaga chorób co chwila ktoś:no:

A Ja coś spać nie mogę... :no: mąż śpi, dzieci też, Wojtek coś tam przez sen jęczy ale śpi... Tutaj już pustki no nie dziwię się jak prawie wszystkie dzieci chore...
Larvunia, future, marzenka, pr, megi zdrówka dla Was wszystkich i dla dzieciaczków o kim zapomniałam to przepraszam.

Spokojnej nocy. Dobranoc.

dzien dobry:-)
wstalam nietomna, jak mi sie chcialo spac i dalej chce:baffled::baffled:
co do tego bactrimu to dawny biseptol i zdania sa podzielone co do jego dzialania ale lepsze to niz taki prawdziwy antybiotyk
larvunia ja bym teraz wybrala sie do laryngologa ale nie do sarny tylko jakiegos zwykle, zeby sprawdzil w jakim stanie jest 3 migdal bo to dziadostwo lubi bardzo szybko sie powiekszac

reklama
Dzień dobry
Mi też się chce spać, w ogóle od wczoraj nie mam humoru - za dobry miałam i ktoś musiał Mi go zepsuć i szkoda, że tą osobą była mama... :baffled::-(
Ale o tym chyba na tajnym się wygadam...
A tak poza tym Jasiek śpi, Wojtek zaczyna broić a mąż w pracy...

Trzeba zaraz jakiś śniadanie zrobić, potem chatkę ogarnąć i obiadek zrobić.. dziś serwuje spaghetii carbonara :tak::tak:

Do góry