reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

ja tam sie cieszyc zaczelam jak Fruciu zaczol chodzic... w koncu nie musialam go nosic i przemieszczal sie gdzie chcial ;-)
byl kochany , nie grzebal po szufladach ani kablami sie nie interesowal ;-)
co do Misiuli to sie troche obawiam ;-)
jutro koniecznie z nia jade do lekarza... jejku jak kaszle.... a kataru brak

a to dla tych co sie nudza a pare gorsikow chca zarobic klikajac..
nie wiem czy to dziala bawie sie od rana tym dopiero ;-)
Likes Manager - Social Media Marketing

reklama
No to i ja się przywitam, podczytuję ale pisać się nie chce, jakiś taki dzień smętny...Mąż w domu dziś bo byliśmy rano na kontroli bioderek na szczęście wszystko dobrze, za 3 miesiące znów się pokazać, szok z Zuzią byliśmy jeden jedyny raz a tu jeszcze każą przyjść za 3 miesiące ale dobrze nawet to się nazywa opieka nad niemowlakiem, tak samo wczoraj z zaskoczenia pojawiła się u nas pielęgniarka środowiskowa tak przyszła do małego i do roku tak raz na 3 miechy się u nas pokarze:tak: Kupiłam młodemu dzisiaj czapeczkę i szalik bo nie miał nic ciepłego a sobie zafundowałam kozaczki, mąż mi sam kazał sobie kupić i jak tu nie skorzystać:-p
future dużo zdróweczka i radosnego uśmiechu dla Helusi, jak ten czas leci...ciekawe czy przedrepta roczek:-)
marzenka, larvunia zdrówka dla waszych chłopaczków

future fajnie ze mlodej lepiej, larvunia zdrowka dla malej, co to sie dzieje ze tak dzieciaki choruje...?
megi poszalalas:-) pogoda mnie dobija nawet po zakupy polazlam z niechecia:eek::-D

mnie tez dobija pogoda...
ja juz chce wiosne :sorry:
jakos tak ciemno w domu masakra nic sie niechce

co ja moge podac Misiulce bo okropnie kaszle
inhalowalam juz ja dwa razy i oklepywalam, podalam syropek prawoslazowy (kiedys juz go miala jak kaszlala) i co czekam...
niby nie kaszle, ale jak juz zakaszle to tak mocno i slychac sucho i ze ja boli... a jak oddycha glosniej jak sie np cieszy to slychac jak charczy jej :baffled:
wiec sama nie wiem co jej ... smarkow nie widze, pogodna jest. ale jak zakaszle to az do placzu ja to doprowadza.... :-(

no wlasnie nie wiem co tu taka cisza
jak dzieciaki... hmm...
Fruciu myslalam ze sie zakaszle zanim zasnol... podalam mu diphergan i spi w koncu
Misiula co jakis czas zakaszle tak okropnie ze na placz ja bierze... i za kazdym razem biegne do pokoju i ja uspokajam... kaszle jakby pies szczekal... na sucho okropnie az mnie boli :baffled:
jedno spi w sypialni drugie w dzieciecym.. i tak latalam raz tu i tu... eeehhh...
ale wyprasowalam chociaz tyle dobrego dzis...
jutro musze szybko obskoczyc lekarza z rana predko co by wrocic i oddac samochod mojemu, bo kurde będa chocki klocki... a niechce z nim jechac bo bym musiala o 23.00 wracac dopiero z chorymi dziecmi..

czyli Misia ma taki krtaniowy kaszel, normalnie podaje sie wapno ale ona jes mala i niby do roku nie wolno
koniecznie musisz do lekarza z nia jechac
a moze podaj mlodemu mleko z miodem i odrobina masla, mojej na noc takie cos podaje nieraz do picia jak kaszle dziala na nia

larvunia jak mala szczeka, to moze byc zapalenie krtani. w tamtym roku na naszą rocznice slubu przyjechali nasi przyjaciele z malym. i wszyscy sie napili, oprócz mnie, bo bylam w ciazy, i dobrze, bo w nocy jechalam z malym do szpitala. bo maly tak kaszlal i sie dusil.

Ania jak cos, to jestem do twojej dyspozycji.

moja mała nie spi. chyba sie juz wyspała w czasie choroby. normalnie się zachowuje jakby cos brała haha.

reklama
oby jednak to nie bylo zapalenie krtani, i cale szczescie niewszyscy dostaja dusznosci u nas starsza sie zarazila w zerowce myslalam ze joba dostane tak kaszlala jakby miala pluca wypluc a kaszel utrzymywal sie jeszcze 3 tyg po
ale w jej wypadku potrzeby byl antybiotyk bo miala temp.
future to teraz mala bedzie nocny marek;-)
milej nocki zycze dziewczyny

Do góry