reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Cześć Marzenka :-) no a co tam będę sobie żałować, też spać nie mogę to chociaż coś pożytecznego zrobię :-p a i korzystam póki dzieciaczki śpią :tak:
Oj biedny Dawidek, mam nadzieję że nic poważnego - dadzą jakieś leki i szybko Mu przejdzie, zdrówka dla małego :tak::-)

reklama
leki mam nadzieje ze nie bedzie przepisywac bo mam..tylko mus dac potwierdzenie czy moge .
ja i tak dzis mialam isc go zarejestrowac bo od 2 tygodni chcialam go zapisac po skierowanie do ortopedy na kontrole i albo miejsc nie ma albo urlop i az w koncu dzis ide ten kawalek bo znow tylko sie zdenerwuje tym dzwonieniem ...
ja tez nie lubie spac dlugo lezec tez nie lubie ..wlasnie jedynie rano moge sobie tak posiedziec przy kawce cisza spokoj ..a polezec wole sobie po obiadku:-D:-D

No to oby pozwolił lekarz podawać te leki co masz i niech Ci synek zdrowieje :tak:
No Ja też muszę iść sobie jakąś kawkę zrobić bo Ja to tak o suchej buzi siedzę :-p;-)

Masakra rozciągałam się i coś Mi się zrobiło na szyi dokładnie karku, nie mogę normalnie głową ruszać i kręcić bo boli, siedzę sztywno jak na szpilkach a jak boli szok.... aaaaaaałłłłłłaaaaaaaaaaaa.....

Ostatnia edycja:
czesc
fuc fuck fuck
no to pieknie dzien zaczynamy :-(
mloda kaszlala mi w nocy i charczala i raz po jedzonku mi sie shafcila przy kaszlu
rano kaszlu nie ma... no co jest grane :eek:
pogodna, wesola, zjadla ladnie rano... dzis jeszcze nei jade do lakarza, nosz co do piero wczoraj z Fruciem bylam gggrrrr...
jutro pojade jak bedzie sie to powtarzac a puki co zaaplikuje w mloda te leki co ostatnio miala.... gggrrrr...

mlodego do przedszkola nie puscilam... niech tydzien posiedzi w domu, kaszlacy taki to nie bede do dzieci dawac...

no to milego dnia dziewczyny :sorry:

larvunia w nocy nasila sie kaszel bo katar splywa jak sie lezy, ale nieraz dobrze bo zoladek z flegmy sie oczysci
ale u ciebie wiecznie cos jak nie jedno to drugie, zdrowia
uciekam milego dnia laseczki

Heloł ciasteczko, larvunia, pr :tak::-) choć pogoda za oknem brzydka i zimna to Mi jakoś humorek dopisuje... :tak: dopiero śniadanko jem, kawki niestety nie zdążyłam wypić...
Larvunia Kochana zdrówka dla dzieciaczków, pr miłego dni, ciasteczko Tobie też miłego dnia i wszystkim innym także :tak::-)

reklama
Do góry