reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

tez mysle, ze larvunia u lekarza.

blond liscik boski, normalnie bym sobie zapozyczyla na fejsa, ale w zasadzie ja jeszcze nie narzekam. moja spi. zjadla ladnie mleczko, antybiotyk i lula. zaraz lece do pracy, wiec musze sie cos przygotowac. dzisiaj pisenka o jesieni ;)

reklama
Dzieki dziewczyny za wsparcie...

siostra moja dzwonila ze babcia z wujem pojechali do ksiedza beda probowali zalatwic na sobote pogrzeb...
pasowaloby mi to bo jutro i w piatek mam egzaminy i nie wiem czy mogliby mi przelozyc...
wiec w piatek po egzaminie bedziemy jechali...
jeszcze musze zaraz odwolac dentyste bo mam w piatek z dzieciakami...
dzwonilismy do tesciowej zamowi nam wieniec ...
i chyba zostawie dzieciaki u niej nie bede ich brala na pogrzeb raczej...
co wy myslicie czy lepiej hanie wziasc??..nie wiem jak ona by to zniosla...
ale raczej mysle ze zostawie ich obu u tesciowej moze lepiej zeby nie ogladali tego..
uciekam podszykowac obiad bo za troche musze jechac do szkoly...pa

madzia wiesz co ja bralam dzieciaki na pogrzeb rok temu ale mloda miala juz 6 lat i nie bylo jakos specjalnie zimno
zreszta spytaj sie dzieci czy chca isc bo moz beda chcialy?

Madzia wyrazy współczucia i
[*] dla dziadka:( jednak nie było mu pisane dłużej żyć, takie życie...
Zuza znów się smara, ledwo jej minęło:cool: mały odpukać ok czasem jakiś babolek sie pokarze ale zaraz go wyrzucamy z noska:tak: no i ja też lekko zakatarzona ale ujdzie...nienawidzę jesieni:no:

halo megi
takiej jesieni jak jest teraz tez nie lubie:growl: wole przelom wiosny-lata i lato:-)
nie nawidze zakladac na siebie ton ciuchow:errr:

madzia ja uwazam tak jak ciacho, ze moze dzieci chcialyby isc. tzn bardziej mysle o Hani, i zalezy tez od relacji z dziadkiem. ja bylam na pogrzebie mogego dziadka jak mialam 10 lat i powiem wam, ze wsystko pamiętam, jakby minęły 2-3 lata...może warto, moze chcialby się pożegnać...

reklama
czesc
niedawno do domu wrocilam
dzien z przygodami (dwa auta w naprawie nie mialam czym wrocic do domu, zgubilam torbe coreczki z pampkami, itp caly jej przybornik na wychodne z domu, poklucilam sie z moim... eehhh) no ale...
u lekarza synus dostal antybiotyk Bactrim + Rubital, osluchowo zdrowy, kaszle nadal, kataru jakby nie bylo. + diphergan na noc.
Coreczka osluchowo zdrowa..., wit C 5 kropli mam podawac + flegamine junior 2 X 1,5 ml rano i o 15.00 + inhalacja z soli i oklepywanko, za dwa dni kontrola a jakby soe cos dzialo to odrazu przyjezdzac.... kaszle strasznie malutka nadal

Madzia [']

Do góry