reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

kroma tez o tym slyszalam :tak: dlatego ja spalam z Misiula prawie do 2 miesiecy... albo trzech, nie pamietam :sorry:
a teraz z Fruciem w pokoju i jest gicio ;-) i faktycznie jak sie kreci i nikogo nie ma w pokoju to nawoluje, steka... a jak synek o 20.00 spi i ona sie przebudzi bo slychac to w niani to spi dalej.... :tak:

reklama
cześć wszystkim...ale mam nerwa na Zuzie dzisiaj, przechodzi samą siebie:wściekła/y: budzi mi Pawła co uśnie, dziś rano znów ok 6 wstała i to że miałam malego obok siebie tak przylazła i mi go szturchała na siłę, nie patrzy że on śpi, tłumaczenia i prośby nic nie dają:no:...strasznie jest zaborcza kurde no.

o boniu moje dziecko je kopytka łapkami hahah ale jaja. a jak się krzywi, ale wcina dalej. to moj bąbelek kochany wszystko jadek jak narazie.

co do spania z rodzicami, to ja uwielbiam z Helenką się wygłu[iać rano w lozku. ona ma lozeczko u siebie w pokoju, ale tam spi tylko w dzien, i jest niekomfortowe, bo między szczebelki wpadają nózie i się budzi. nie wyobrażam soeie jakby w nocy miala tak szalec. a u nas w pokoju spi w kojcu i zawsze słyszymy jak stęknie czy cos, ale powiem wam, kojec berber, ten co ja mam, to rewelacja. jest kwadratowy, ona spi jak chce, przewraca się, przekręca. chyb amoj najlepszy zakup. a powiedzcie jak dlugo dzieci tak się kręcą o 360stopni w nocy?
jade do lasy z piesem, poki cos jeszcze widac.

future twoja mloda jest wszystkozerna jak nasza mloda kiedys, ale to dobrze takie dzieci to skarb nie wybrzydzaja ;-) moj siostrzeniec tez wszystko zje oprocz kalafiora bo to akurat mu nie idzie:-D ale moglby zyc tylko owocami az sie trzesie jak widzi owoce:-D

no a moj nie jest wszystkozerny:-D:-Dnajbardziej lubi kabanoski.pierogi kopytka frytki....:-D
dzis zrobilam rosol..na poczatku sie buntowal ale go przycisnelam i zjadl caly talerz:-D:-D
kurde czuje sie jak w internacie czy na kawalerce..wszytsko w jednym pokoju...masakra jakas..no ale to chwilowe to najwazniejsze:-Dmam nadzieje ze szybko sie skonczy ten remont kuchni bo na dluzsza mete to cos strasznego...
jak juz przyjdzie ta szafa wnekowa za 3 tygodnie to tez juz bedzie lzej bo w ciuszkach bedzie czystko bo teraz taki sajgon zeby tylko aby upchac..
poki co jak ja jutro wytrzymam z tesciowka caly dzien:baffled::baffled::baffled:

reklama
Do góry