reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

witam sie i ja, spalam 5,5 godziny wstalam o 6 pozniej jeszcze wskoczylam do lozka ale to juz bylo dogorywanie niz spanie:dry:
larvunia rzeczywiscie masz tempo:-) kostka fajna, blon, pr, madzia witaski

reklama
Ania nie wiem cyz to narazie ciaza spozywcza czy cos tam rosnie juz:)ale od kilku dni jakos inaczej mi sie na brzuchu spi.moze dzisiaj do lekarza sie wybierzemy bo ciekawa jestem co tam slychac:)
Witaj Ciacho:)

Dzieki dziewczyny :-)
Uwielbiam to robic, i gdyby tak rewelacyjnie schodzily mi jak je robie to juz wogole mega by bylo...
Madzia na allegro jakos nie bardzo. Future poduszke z allegro wziela a tak maskotki mam wystawione tylko i juz drugi razy wystawiam i cisza :dry:
Ale sprzedalam poduszke (jeszcze innej dziewczynie z innego forum) i mam zamowienie na kolejne dwie ale to dopiero pod koniec listopada dziewczyna do PL zjezdza, wiec mam czas jeszcze.
Dzis biore sie za pufke dla dzieciaczkow, taka nie duza a zeby paroletnie dziecie moglo sobie posiedziec, nie wysoka nie za mala... zobaczycie, juz mam srodek do niej i material wystarczy teraz tworzyc :-) Ale dopiero jak mloda zasnie na noc juz... Mam pomyslow multum, mam w planach tez juz i wizje na kosmetyczki i portfeliki :-D Jak porobie troche tego to poprosze braciszka by mi stronke zrobil (nie bloga) taka mini reklame i zaczne sprzedawac. Bo jakos nie ma zainteresowania jak i nie ma za duzo w czym przebierac prawda. A tak porobie i jak juz bede miala w czym wybierac i przebierac to i bedzie klientera tak mnie sie wydaje.... Puki co uwielbiam to :-)

blond czujesz moze co nosisz pod serduchem? Moze bedzie dziewuszka?? Jak czujesz?? Jak bys chciala??
madzia ja tez nie lubie dentysty :sorry2:
ciacho to sie wyspalas ;-)
PR zdasz nei boj sie :tak:

Bry ;-)

U Nas po staremu, Jasiek kaszle, Wojtek broi zaraz do spania Go położę, Mnie ząb boli, mąż w pracy...

Madzia dentystka nazywa się Turowska, przyjmuje niedaleko Jednostki Wojskowej...
Larvunia fajowskie są te wszystkie Twoje szyciaki :tak:
Marzenka nadziwić się nie mogę efektu jaki osiągnęłaś, zazdroszczę...:tak:

Zaraz młodego położę spać i wstawię jakiś obiadek, zupkę zrobię bo Mi się chce zupki, chyba barszcz czerwony ;-):tak:
No cóż miłego dzionka Wam życzę!:-)

dziewczyny ma ktoras moze żółte spodnie tak na 2 - 3 latka?moga byc nawet krotkie. Rafal ma jutro bal jesieni i ma byc caly na zolto i teraz mam problem bo skad wziac zolte spodnie:/w lumpku bylam ale nie ma. jak nic nie znajde to najwyzej zrobie jak ania pr mi powiedziala zeby obszyc normalne spodnie bibula i tyle.ale jakby ktoras miala to niech sie odezwie:)

reklama
Do góry