reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
hej hej
naskrobalyscie ze hej,
future bilans robi sie ropiero na roczek, poniej na 2 latka a pozniej co 2 lata
larvunia extra literki
blond no rafalek rosnie lobuz jeden

ja helo i szybko łamie mnie w kościach, jakieś choróbsko mnie dopadło.

Blond- fajny chłopak i faktycznie już urósł.
Future- bilans na dwa latka skończone.

to na razie nie mam siły na pisanie A Lavrunia fajowe litery

Kroma wskakuj pod kolderke z herbatka ciepla i sie wygrzewaj co by cie nie rozlozylo wiecej :-)

Blond sliczny ten twoj synus i jaki juz duzy chlopak :tak:

ja zadzwonilam do restauracji popytac o ceny na komunie ile sobie wolaja za osobe to i ja nawet sie zdziwilam ze tak tanio :tak: restauracja prowadzona przez polakow :tak: takze fajnie bo sie dogadam dobrze :-) mam zadzwonic pod koniec listopada i wtedy umowimy sie na termin osobiscie zeby obgadac wszystko :tak:
zrobimy tylko obiad plus podwieczorek ciasta mozna swoje takze moze tesciowa przyjedzie i popiecze cos...:tak:
myslicie ze kolacje tez zrobic? ja tak mysle ze do 16-17 posiedzimy i spadac do domu...:tak:

a tak to nudy...wieje na dworze brzydko...:tak:

No to My już po lekarzu, Wojtek osłuchowo czysto dostał jeszcze jeden syrop bodajże branchosol czy jakoś tak no a Jasiek jak to lekarka powiedziała "jeszcze zapalenia oskrzeli niema" dostał krople do nosa nasivin 0,01%, wodą morską, na gardło hascosept, flegaminę i jeszcze coś na luźne kupy bo robi od wczoraj... Mam nadzieję, że to wszystko pomoże i nie będzie trzeba antybiotyku podawać ani nic..........
Oby tylko na tych lekach się zakończyło, za malutki jest nie chciałabym żeby musiał brać antybiotyk:no:

Ja dziś na godz. 18.30 do dentysty, w czwartek do ginka także cały tydzień prawie po lekarzach....

Oki zmykam bo Jasiu woła...

Madzia- czorty mi nie dadzą iść do wyrka. a wy już komunijne, ja miałam u chrześniaczki komunię to tylko lokal do 16 i do domu wszyscy. Chociaż mi było na rękę bo Ola miała 3 mce.

Mycha
- to dobre wieści i trzymaj się u dentysty

dzięi dziewczyny, to znaczy, że nie jestem aż tak bardzo wyrodną matką.
dziś moja zupełni inna. wczoraj się chwiała trochę przy siedzeniu i marudna była. a dziś dziecko jak złoto. ale to chyba dlatego, ze było słońce ;) ma to po mamuni ;)) była na dworze ze 2 godziny, w kożuszku coprawda, ale świetnie się bawiła, trochę pospała, trochę porozrabiała. teraz zasnęła mi. ale wogóle śmiała się dziś jak nie wiem. chichor maly.

ide coś ogarnąć poki zasnęła ;)

reklama
mloda spi :-)
mlodego nie moge zagonic do kapieli, zaczyna sie dorastanie widze :baffled: "mama jeszcze troche..." jeczy mi nad uchem ;-)
a ja dzis chyba biore sie za "kostke" szycia ;-) Pokaze jak uszyje o co lotto ;-)

Future... moja tez smieszek na codzien, z reszta wiesz ;-)
Mycha jeszcze raz zdrowka!
Madzia super ze tanio masz lokal... tez bym chciala kiedys impry w lokalu robic a nie w domu :dry:

Do góry