reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no u mnie jedno sie kapie corka a mlody jeszcze na kompie gra :tak:
i tez zaraz do wanny :tak: ema jeszcze nie ma ..jak wyjechal o 6 rano tak do tej pory ech...wroci bedzie 20-21 masakra...
mamuska tez w pracy do 21 takze siedze z dzieciakami i bracholkiem :happy:

Larvunia to czekam niecierpliwie na ta kostke :baffled: jestem ciekawa co znowu wymyslilas...:-)
co do impry to nie mam wyjscia bo w domu mam tylko 5 krzesel :tak: a gosci naliczylam kolo 20 wiec gdzie bym ich miala usadzic..a tak pojde zaplace i wsio czysto w domu i gotowanie odpadnie :-)

Mycha do jakiego dentysty chodzisz??...

dzieciaki pokapie i tez spadam do wanny bo pozniej tasiemce :-D
takze dobranoc :happy:

reklama
Dzien doberek !!
ja juz siadlam z kawka wypije to chatke ogarne i wyskocze do solarium sie wygrzac
smile.gif

szymon w przedszkolu,hania sie bawi,mamcia jeszcze spi
smile.gif

Kurka jutro mam dentyste z szymkiem juz trzese portkami..
:tak:

Larvunia widze ostatnia i pierwsza na forum haha :-D kosta super :tak: sprzedalas juz cos na allegro?

reszta wstawac szkoda dnia
:-)

ja juz nie spie od 6;p
larvunia- ty to masz talent
future jasne szalejesz... :( no niedlugo egzamin nie powinien mi juz gasnac ani razu a jeszcze sie to sporadycznie zdarza...
magda- helo

reklama
Do góry