reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
no kurde ba larvunia czemu ty tak daleko odemnie mieszkasz???:-D:-D:-D:-D:-D:-D
megi fajnie bylo ze moglysmy pogadac wczoraj:-Dpawelek taki malusi fajniusi jest..ta jego raczka taka malusienka boze swiety az mi sie zachcialo babaska........trzymac takie malenstwo na raczkach..no coz moze za ok 2 lata:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się...ja na chwilkę się przywitać chciałam:-)
Za godzinkę pomału będę wychodzić do lekarza dziś mam ginka o 12, jutro szczepienie Pawełka i z moją też idziemy do pediatry po skierowanie na badania ogólne, muszę się poradzić czemu jeść mi nie chce, mało co je i tylko wybrane rzeczy wciąż to samo:dry:...słodkie by jadła i piła płyny na okrągło, może owsiki ma tak sobie pomyślałam:confused: kurde to by było...

megi ja watpie zeby miala owsiki, przy owsikach tez swedzi "tam", a owsiki sa zarazliwe :dry: i future ma racje sprawdz jak cos zrobi

sluchalam dzisiaj wypowiedzi w DDtvn o nocnikowaniu dzieci no usmialam sie z glupoty ludzi

ciacho ma racje , drapala by sie po pupci ciagle :tak:
i tez slyszalam o tych nocnikach! zeby 7 tyg dziecku nocnik podstawiac masakra jakas!!!!! Jak dla mnie to czysta glupota, no mozna szybciej przyzwyczajac ale nie kilkudniowego noworodka!!!!

Dzień dobry.
Ja też wleciałam się przywitać i zaraz się szykuję też do ginka, może spotkam megi tam bo idziemy w to samo miejsce :tak: za oknem pada, szaro buro aż się z domu nie chce wychodzić masakra jakaś ta pogoda... :wściekła/y:
No ale cóż jesień mamy a za niedługo zima jak Ja nie lubię takiej pogody :wściekła/y::no: No to sobie pozrzędziłam na temat pogody :-p:sorry2:

Jasiek śpi, Wojtek ogląda bajkę... Kurcze mam nadzieję, ze jutro padać nie będzie bo też będę musiała się wybrać chyba do przychodni żeby Jaśka zbadali bo kaszel nadal się utrzymuje mam nadzieję że na zapalenie oskrzeli się nie przeżuci bo chyba zwariuję...... Normalnie aptekę mam w domu, tyle już tych leków w ostatnich 2 tyg nakupowałam....

To do usłyszenia, później zerknę do Was :tak:;-):-)

reklama
Do góry