reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej megi ja tez zaraz spadam moj zaraz wraca to musze mu kotlet usmazyc :tak:
wstaw moze tam do tych suwaczkow jakies foto corki co??

dobra ja uciekam laseczki !!!

m zje obiad i na spacerek idziemy i do interka papa :-)

reklama
Ale pogoda ładna.
Poszłabym z Izolda na spacer ale ona tak kaszle...jeszcze do jutra poczekam....:dry:

Dobra laski ja juz pomalu spadam dosc siedzenia na dzis...ide te kotlety mu usmazyc
wpadne pozniej....
stary zje i idziemy na zakupki i na loda z automatu kolo marche :tak::tak:

to milego popoludnia zycze papa !!!!!! :-)
:-)
:-):-)

Katgen ostatnia fotka najlepsza sikam z niej.No i fałdki ma konkretne heheh moja tez uwielbiam te jej wałeczki
Moja czasem tez przyjmuje dziwne pozy ale nie chce mi sie z góry po aparat schodzic.Ostatnio spi na brzuchu nos w poduszce podkulone nogi i wypiete dupsko:-D:-D:-D
A tak czasem pada w dzien

Hello my wrocilismy z dworku...
strzelilam sobie znow kawe z meniem :tak:

Kasia swietne fotki !!!
mala jest super takie slodkie malenstwo...sliczna jest ta 4 fotka jak spi na rozowym tle super !!! no i ta ostatnia tez boska !!! :-D:-D:-D....

Befatka szymon spi tak samo codzien tak zasypia na brzuchu ale ja tez tak lubie :tak::tak:

kasia co sie tak odpalacie na balkonie co??...:-D:-D....

Marzenka bylam w marche i mleko nan kosztuje 11,75 zl :tak:...

no to na tyle ide do kuchni pozmywam gary bo znow sa..ech...
do wieczorka !!!

reklama
dziewczyny ja worcilam juz :-)

mam prosbe, wstawiajcie foty do galerii. Sa sliczne ale PLIIIIssss tam jest ich miejsce oki??

poczytalam na szybko... dziekuje za komplementy za mojego marcelitka i ja tez dziekuje za mnie :zawstydzona/y:

a ja pojechalam z moim, oczywiscie ksiaze zaczol mi po godzinie marudzic ze sie spieszy itp... wiec zawiozlam go do pracy i zabralam mu samochod. Nawet nie zadzwonil czy mu oddam autko :huh: jego problem ja juz w domku a on ma 35 km heheheheh do domu :-p mam go w nosie dzis mam na niego focha niech sobie radzi! tez potrafie byc niedobra a co :cool2:
....nie bedzie mi do smiechu jak na noc nie wroci na zlosc mi... zobaczymy...

no ide do galerii powklejac siebie w kiecce :zawstydzona/y:

Do góry