reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
pa Madziu :-)
o ja Magda ja tez chce loda...one są tam pyszne!!!
to dawaj z nami
wstawcie fotki waszych szkrabow do podpisow
zmykam narazie.....!!!
Ostatnia edycja:
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Hello my wrocilismy z dworku...
strzelilam sobie znow kawe z meniem
Kasia swietne fotki !!!
mala jest super takie slodkie malenstwo...sliczna jest ta 4 fotka jak spi na rozowym tle super !!! no i ta ostatnia tez boska !!! ....
Befatka szymon spi tak samo codzien tak zasypia na brzuchu ale ja tez tak lubie
kasia co sie tak odpalacie na balkonie co??.......
Marzenka bylam w marche i mleko nan kosztuje 11,75 zl ...
no to na tyle ide do kuchni pozmywam gary bo znow sa..ech...
do wieczorka !!!
strzelilam sobie znow kawe z meniem
Kasia swietne fotki !!!
mala jest super takie slodkie malenstwo...sliczna jest ta 4 fotka jak spi na rozowym tle super !!! no i ta ostatnia tez boska !!! ....
Befatka szymon spi tak samo codzien tak zasypia na brzuchu ale ja tez tak lubie
kasia co sie tak odpalacie na balkonie co??.......
Marzenka bylam w marche i mleko nan kosztuje 11,75 zl ...
no to na tyle ide do kuchni pozmywam gary bo znow sa..ech...
do wieczorka !!!
reklama
dziewczyny ja worcilam juz :-)
mam prosbe, wstawiajcie foty do galerii. Sa sliczne ale PLIIIIssss tam jest ich miejsce oki??
poczytalam na szybko... dziekuje za komplementy za mojego marcelitka i ja tez dziekuje za mnie
a ja pojechalam z moim, oczywiscie ksiaze zaczol mi po godzinie marudzic ze sie spieszy itp... wiec zawiozlam go do pracy i zabralam mu samochod. Nawet nie zadzwonil czy mu oddam autko jego problem ja juz w domku a on ma 35 km heheheheh do domu mam go w nosie dzis mam na niego focha niech sobie radzi! tez potrafie byc niedobra a co
....nie bedzie mi do smiechu jak na noc nie wroci na zlosc mi... zobaczymy...
no ide do galerii powklejac siebie w kiecce
mam prosbe, wstawiajcie foty do galerii. Sa sliczne ale PLIIIIssss tam jest ich miejsce oki??
poczytalam na szybko... dziekuje za komplementy za mojego marcelitka i ja tez dziekuje za mnie
a ja pojechalam z moim, oczywiscie ksiaze zaczol mi po godzinie marudzic ze sie spieszy itp... wiec zawiozlam go do pracy i zabralam mu samochod. Nawet nie zadzwonil czy mu oddam autko jego problem ja juz w domku a on ma 35 km heheheheh do domu mam go w nosie dzis mam na niego focha niech sobie radzi! tez potrafie byc niedobra a co
....nie bedzie mi do smiechu jak na noc nie wroci na zlosc mi... zobaczymy...
no ide do galerii powklejac siebie w kiecce
Podziel się: