reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
Cześć Dziewczyny!
Pilnie potrzebuję pomocy. Poszukuję osoby z Gorzowa, która jeździ do Zielonej Góry. Chodzi mi o to, że chcę pomóc dziewczynie z Zielonej Góry, która samotnie wychowuje dwoje dzieci. Miałabym dla niej sporą paczkę i chodziłoby o to, żeby ktoś, kto jeździ do Zielonej po prostu ją zabrał. Przesyłka pocztowa nie wchodzi w grę, bo koszty byłyby wyższe niż jej wartość - dziewczyna dostała mieszkanie socjalne i dorabia się od przysłowiowego widelca. Chciałabym oddać jej trochę rzeczy gospodarstwa domowego, drobny sprzęt AGD, pościel.Gdybyście mogły pomóc, piszcie na priw.
Będę wdzięczna za pomoc.

Dobry Wieczór :-)
Megi, o to faktycznie nerwy musieliście mieć z tą niedoszłą chrzestną:sorry: Oby teraz już wszystko poszło " jak z płatka" ;-)
Martucha zdrówka dla Nikusia!!!
Ciacho raz jeszcze dzięki za smsa;-)
Larvunia ja mam podobnie - uwielbiam dziergać, mam manię na różne włóczki nici itp, ale jak mam wziąść się za zaszycie jakiejś dziury, czy przyszycie urwanego guzika, to trwa to wieki i nie cierpię tego:no:
Ania PR no proszę jaki przykładny małżonek;-)

Wiecie co, ja jestem w ciężkim szoku, bo moje dziewczyny od początku września ani jednego dnia nawet nie opuściły w przedszkolu, gdzie dookoła pełno zakatarzonych dzieci, a one ZDROWE . One mi zawsze strasznie chorowały, u Oli - alergiczki zwykły katarek od razu w zapalenie oskrzeli się przeradzał, a teraz tak super, zdrowe:-) Ale już chyba wiem nawet dlaczego- od września co jakiś czas odwiedzamy grotę solną i widzę że chyba to im na prawdę pomaga:tak: No i niejedną już taką opinię słyszałam od mam tam przychodzących, więc coś w tym musi być:tak: A może któraś się skusi ze mną pójść w nast. tyg. , co??? Jestem zapisana na za tydzień na środę , czwartek i piątek na godz 17:00...

dzień dobry. a raczej dobry wieczór.

eh

wczoraj w nocy moja miala taki katar, ze nie mogla oddychac. tak płakała, że normalnie jeszcze jej takiej nie slyszałam. ściągnęłam gile, dałam herbatke i poszła spac. ale to wszystko trwało a trwało. nocka zarwana. dzisiaj chcialam jechać do lekarza...ale..... ozdrowiało mi dziecko. uśmiechnięta, gadająca, śpiewająca....normalnie o co kaman. kupiłam jej wit c w kropelkach, Larvunia mi kazała, no i inhalacje robie z soli fizjologicznej, i tfu tfu nic małej nie jest. Wogóle już się skubana nauczyła i sama sobie robi inhalacje, ale nie chce przez maseczke, tylko przez ustnik. zrobiłam jej nawet kilka fotek.

po przedszkolu pojechałam do gorzowa ;) mam dla larvuni kilka materiałów, ale mało, bo wszystko było przebrane, ale długie i polarkowe...wiec bedzie na szyciaki. Helence kupiłam też kilka rzeczy w lumpie, czapkę na zimę i rękawiczki, sukienke, spodenki.. i kilka zabawek takich drobnych, plastykowych. Już wyparzyłam w zmywarce i jutro bedzie szaleć... i byłam u koleżanki z Helenką, zjadłam pyszne ciasto i wróciłam. Heśka się wyspała w samochodzie, i zasnęła jakieś poł godz temu dopiero. aż szok.

Larvunia w necie masz ziarna ;)

http://allegro.pl/ziarno-pszenicy-bio-500g-i1878396739.html

a
ja słyszałam też, że może być gorczyca też do termoforu, bo ma wiele działań łagodzących, i też się nagrzewa jako termofor. widzę kochana, że się rozkręcasz haha. tak trzymac.

gocha - ja czasem jeżdzę do zielonj, ale nie wiem kiedy się nast razem wybiorę. ale jak coś, to dam znac.

hejka
dopiero teraz, padam, bo byłam za Drezdenkiem u moje BF i wiecie co przerabiają PKP, robią tory i są straszne opóźnienia. Mam katar i nic mi się nie chce.

o Future ;-)
to Ci dziecko niespodzianke zrobilo i ozrdowialo ;-) super :tak:
dzieki z gory za materialy :tak:
co do nasion to wlasnie widzialam na necie... ale poprosilam brata zeby podjechal na rynek na zawarciu jutro (w poniedz, srody i piatki tylko czynne do poludnia) i ma mi kupic wsio co potrzeba i gorczyce tez ;-) W czwartek jade z mloda do kontroli (juz wiem ze zdrowa, ale dla wlasnego sumienia jade) i w tedy odbiore wsio od braciszka :tak:;-)

Lili nie zapeszaj, oby byly zdrowe :tak: Ja do groty solnej chodzilam pare razy z Fruciem , ale nie widzialam jaksos poprawy, ale moeze to dziala dopiero po systematycznym chodzeniu a nie w kratke tak ;-)

wlasnie skonczylam poduszke kolejna robic, pod zamowienie ;-) Chcialam sie juz dzis zabrac za "przeciaga", ale nie mam sil juz dzis.
Jutro zaczne Future dla Ciebie :tak: Ale to dopiero jak Misiula spac pojdzie ;-)
...ide spac... do juterka :*

reklama
a u mnie juz wszystko ok - nerwy wychodza ale mam nadzieje ze niedlugo koszmar sie skonczy :)
Larvunia te cudenka naprawde fajne :)
lece spac bo jutro sama w pracy musze ostro dzialac DOBRANOC

Do góry