reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

megi o fuck, wspolczuje... no macie pecha...
PR to tez rozwiazanie, ale wiesz fajnie miec tez nowy material..zawsze to inaczej patrza kupujacy ;p
madziarena a Tobie co.... o jej

a wiecie co... jeszcze tak u mlodego nie mialam. Mloda lezy na kocu i skrzeczy :eek: Niby chyba gada do maskotek i grzechotek, ale to taki dziwny delikatny skrzek ze smiac mi sie chce :-D:-D:-D jak ja slysze :-p Future slyszalas ja co nie heheheh, no mam skrzeka w domku nie dziecko :-D
Dzis jest jakis przelom...., juz ze 15 min lezy na kocu i mnie nie wola tylko sie bawi ;-)

reklama
Larvunia- moj to tak skrzeczal w sumie to sie darl ze zapalenia krtani dostal bo robil sobie łaaaaaaaaaaaaa specjalnie bo mu sie podobalo..

a sie nie pochwalilam bo dostalam, juz w sobote kwiaty od M na rocznice;p

Ostatnia edycja:
dziewczyny gdzie ja kupie w g-wie ziarna pszenicy , kasza gryczana, czy gryczane luski?? Albo ziarna lnu i roznych zbóż ?

Chcialabym zrobic termifor taki EKO ;-) Gdzie te ziarna sie wrzuca do mikrofali podgrzewa i wklada w futeral ktory chce zrobic. To moj kolejny pomysl na szyciaka termofor ;-) No i zabieram sie za PRZECIAGA heheh dla Future, jak zrobie to Wam pokaze :-p

lecialam do kuriera po paczke, bo tak by mi dopiero o 16 przywiozl no ale sie zmachalam jak szlam z wyszynskiego do domu na nogach pewnie dlatego ze cieplo na dowrze ponad 10stop:-):tak:
larvunia wiadomo nowy material to nowy,
megi wspolczuje, co za nieodpowiedzialni ludzie jak tak mozna?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a u mnie juz rano byli kurierzy, dwie paczki dwie rozne firmy przyniosly i jedna poczta... mam 3 paczki juz, czekam na kolejne na dniach beda. Moj bedzie robil uklad hamulcowy... ile to kasy na to idzie masakra. No ale trzeba...

ciacho a Ty wiesz gdzie te ziarna moze kupic? Gdzie sa sklepy ze zdrowa zywnoscia? moze gdzies w zdrowej.. kurde...

Cześć Dziewczyny!
Pilnie potrzebuję pomocy. Poszukuję osoby z Gorzowa, która jeździ do Zielonej Góry. Chodzi mi o to, że chcę pomóc dziewczynie z Zielonej Góry, która samotnie wychowuje dwoje dzieci. Miałabym dla niej sporą paczkę i chodziłoby o to, żeby ktoś, kto jeździ do Zielonej po prostu ją zabrał. Przesyłka pocztowa nie wchodzi w grę, bo koszty byłyby wyższe niż jej wartość - dziewczyna dostała mieszkanie socjalne i dorabia się od przysłowiowego widelca. Chciałabym oddać jej trochę rzeczy gospodarstwa domowego, drobny sprzęt AGD, pościel.Gdybyście mogły pomóc, piszcie na priw.
Będę wdzięczna za pomoc.

Martuhaa etam, zdobyczne wiec nie szkoda ;-) mam ich troche po przedniej firmie w ktoraj pracowalam ;-)
No ale wiecej juz nie bede ciachac...
Lubie szyc.. ale tylko to, bo podwijania nogawek czy latania dziur to nie nie nie ;p
Biedny mlody, ale u kazdego ten okres jesienny jest chorowity... ZDROWKA

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry