reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
witam z rana
na wieczor sie rozpisaly:-Dlili milo ze dziewczynki zdrowe i tak powinno caly czas byc:tak:
madzia a ty gdzie sie podziewasz?
larvunia ostro biezesz sie do pracy:-D

Dzien dobry:)
a co to dzisiaj pierwsza jestem?wstaaawaaac!!!!taka piekna syfna pogoda za oknem:baffled:
Kroma ile mial opoznienia?ja jutro do warszawy jade i musze zdazyc na przesiadke w krzyzu i teraz sie obawiam juz czy zdaze:/
Lili Rafal tez od wrzesnia odpukac zdrowy,ale u nas to moze dlatego ze jak tylko lekki kaszelek mial rano to od razu Pulneo i na drugi dzien spokoj.
Future oby wszystkie dzieci zdrowialy w takim tempie:rofl2:
Madziarena glowa do gory:)juz niedlugo:)
Larvunia co to jest przeciag?to jest takie dlugie cos pod drzwi czy co? :)
Czesc Ciacho)

tjaaaa blond to je to ;-) i jaka pierwsza heheheh :-p
ciacho nawet mi sie chce wiec robie ;-) Ale to dopiero jak mloda spac chodzi juz na noc... wczesniej nie mam jak przy niej :sorry2:

No dobra ja jako tako ogarnelam domek.. pranie wstawione ide na poczte z mloda podyszke wyslac klientce ;-)
ciacho pewnie ze dam na bloga :tak:
a Ty mojego tortu nie dalas na blogu... co Fruciowi pieklas...

blond niebawem bedzie Ci goraco he he he ;-)

reklama
Do góry