reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
oj tak rzesko to idealne okreslenie...bylam rano na dworze i tym bardziej mam ochote schowa sie pod koldre. co to bedzie za miesiac jak bedzie jeszcze zimniej....
Larvunia a skad Ty materialy bierzesz na szyciaki?bo jak bys szukala to znam jedno miejsce gdzie sa wlasciwie za grosze. moja mama stamtad kiedys tez brala bo miala swojego czasu manie na szycie poduszek, narzut itp.

Ostatnia edycja:
Blond puki co material mam z domowych wygrzebalisk ;-)
Ale niebawem sie skonczy... Teraz Future mi naprzynosila troche...
Dawaj na priva moze sie skusze na nowe materialy.
Np te wlochate materialy (te jasne) mam z nowych recznikow, jeszcze nie używanych, plus stare bodziaki misiulki np na oczy.

Katgen ale masz fajnie na tych mazurach.... zazdraszczam ;-)

edit:
ciacho , PR czesc

reklama
Do góry