reklama
blond_20
Czarownica
oj tak rzesko to idealne okreslenie...bylam rano na dworze i tym bardziej mam ochote schowa sie pod koldre. co to bedzie za miesiac jak bedzie jeszcze zimniej....
Larvunia a skad Ty materialy bierzesz na szyciaki?bo jak bys szukala to znam jedno miejsce gdzie sa wlasciwie za grosze. moja mama stamtad kiedys tez brala bo miala swojego czasu manie na szycie poduszek, narzut itp.
Larvunia a skad Ty materialy bierzesz na szyciaki?bo jak bys szukala to znam jedno miejsce gdzie sa wlasciwie za grosze. moja mama stamtad kiedys tez brala bo miala swojego czasu manie na szycie poduszek, narzut itp.
Ostatnia edycja:
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
elo
C
ciasteczko
Gość
witam
blond widze ze aktywnosc dopisuje, obys zaraz nie zniknela z tad;-)
katgen,larvunia halo
blond widze ze aktywnosc dopisuje, obys zaraz nie zniknela z tad;-)
katgen,larvunia halo
Blond puki co material mam z domowych wygrzebalisk ;-)
Ale niebawem sie skonczy... Teraz Future mi naprzynosila troche...
Dawaj na priva moze sie skusze na nowe materialy.
Np te wlochate materialy (te jasne) mam z nowych recznikow, jeszcze nie używanych, plus stare bodziaki misiulki np na oczy.
Katgen ale masz fajnie na tych mazurach.... zazdraszczam ;-)
edit:
ciacho , PR czesc
Ale niebawem sie skonczy... Teraz Future mi naprzynosila troche...
Dawaj na priva moze sie skusze na nowe materialy.
Np te wlochate materialy (te jasne) mam z nowych recznikow, jeszcze nie używanych, plus stare bodziaki misiulki np na oczy.
Katgen ale masz fajnie na tych mazurach.... zazdraszczam ;-)
edit:
ciacho , PR czesc
madziarena
Mamusia Amelki
Witam i jaaa ... ale mnie dziś serducho boli ja pierdziu ... nawet cięzko mi się oddycha ...
blond_20
Czarownica
Ciacho wiesz jak to ze mna jestpoki co to pracy nie mam i juz sie raczej na to nie zanosi wiec bede siedziec w domu.
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
elo larvunia- wybierz sie do lumpka po materiały;p najlepeij w sobite jak jest po 5 zl za kg;p
madziarena- co ci?
madziarena- co ci?
reklama
megi17
Mama Zuzi i Pawełka
Witam od rana nie w sosie
Chrzestna nam się wykruszyła, 4 dni przed chrztem...mamy problem jak jasna ...
Chrzestna nam się wykruszyła, 4 dni przed chrztem...mamy problem jak jasna ...
Podziel się: