reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

hej z rana i to zimnego:-D
larvunia kobito o 1 w nocy to juz powinnas dawno owce liczyc:-p:-D
musialam dzisiaj lekko grzejniki odkrecic na noc bo u dzieciakow zimno bylo

reklama
dzien dobry:)
Straaaaasznie zimno:eek:a maly dzisiaj jeszcze do lasu na wycieczke pojechal na pasowanie przedszkolaka:rofl2:
Ciacho ja tez kaloryfery podkrecilam bo u malego nawet cieplo ale u mnie jakos nie bardzo.
Lili witaj:tak:ja juz bym chciala zeby byl czerwiec byl...ale jeszcze maly problem po drodze. jak tu mamie powiedziec:confused2:ona caly czas mowi ze wiecej wnukow nie chce bo potem ja narzekam ze nie daje rady a ona tez nie bedzie tyle pomagac bo tez chce po pracy odpooczac i wez sie tu dogadaj.W rodzina wie, moja babcia tez tylko mamie sie boimy powiedziec hehehe:sorry:
Larvunia ja tez w szoku jestem a propos tych szyciakow. skad pomysly bierzesz?coraz wiecej artystek na forum. najpierw ciacho z tortami a teraz Ty:)ktora nastepna???

czesc
heheheh blond ja to ukryty talent bylam ;-) tak powaznie to ja zawsze cos z artysty bylam, bo kiedys kiedys duzo malowalam i nawet wygrywalac w konkursach plastycznych i do szkoly plastycznej chvcialam isc..... ale to stare dzieje....
ale dzieki za komplementy :tak:

u nas grzeja od ok tygodnia... na maxa ma odkrecone ;-) tylko ze u nas palacz jest i pali kiedy chce, wiec raz napali fest a raz prawie w cale :confused2:

moj mi wyjezdza w delegacje na 3 dni. BUuuuuuuuuuuuuuuuu... zaraz wychodzi :-(

Dasz rade. to tylko 3 dni.ja sie boje co to bedzie jak urodze.mlody akurat bedzie mial wolne od przedszkola. W dostanie 3 tyg urlopu a potem bedzie w trasie i na tydzien do domu.na leb dostane pewnie no ale coz. lepiej teraz niz pozniej.
ide sie pouczyc bo w piatek egzamin...:/czy ja kiedys te studia skoncze. wieczny student normalnie:wściekła/y:tylko na siebie moge byc zla. trzeba bylo wczesniej wziac sie w garsc...

ja teraz to tylko mam u dzieciakow leciutko odkrecone, bo tak dla mnie jest cieplo ale za to w kuchni mam 18,5stop :-D okno rozszczelnione musi byc jakis przewiew:-D:-D
w nocy musze spac w chlodnym zeby sie wyspac
blond ucz sie ucz i oby w piatek bylo juz po wszystkim:tak:
larvunia co to jest 3 dni:sorry: dasz rade

ide po zakupy milego drugiego sniadania

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Future dzieciaki energi Ci dadza :tak:
ciacho milych zakupow
Moja wlasnie zasnela, kurde dopiero .... az w szoku jestem, zawsze max do 2,5- 3 godzin nie spala i zaraz miala drzemke (max 15- 20-30 min) a tu od 6.00 do 11.00. Moje dziecko dorasta ;-) No dobra w koncu moge sie ubrac i ogarnac domek ;-)

Milego dnia kochane!

Witam się i ja ... poczytuję codziennie ale z pisaniem gorzej ... smutno mi dalej ... niby jeszcze 6 dni i wróci ... Larvunia co to są 3 dni w powrównaniu do moich prawie ponad 200 ?? ehsss byle te 6 dni dotrwać jakoś w całości bo czuję, że po mału wariuję i rozpadam się na kawałki w środku ... już dość ... wystarczy ... najgorsze jest to czytanie jak inni wracają, cieszą się, przytulają a ja nadal samotna ... łzy same cisną się do oczu ... nic zmykam nie smęcę Wam ...

NIUŚKAAA 1000 latek !! Rzeczywistości piękniejszej od marzeń !

Madziarena wspolczuje. Ja nie wiem jak to jest, taka dluga rozlaka, ale dla mnie te 3 dni beda jak wiecznosc, ja nie umiem bez mojego chlopa zyc. Moj jak teraz pracuje po cale dnie jak wychodzi o 7.00- 8.00 i wraca ok 23.00 to ja czekam na niego bo tesknie a co dopiero tyle dni co Ty..... och ja bym sie na taki wyjazd nie zgadzala.. no ale zycie. Czasami nie ma sie na to wplywu. Kochana 3maj sie cieplutko, juz masz z gorki! Naprawde to juz jest tylko 6 dni w porownaniu do tych 2oo co pisalas! Glowka do gory i odliczaj dni :tak: Jeszcze troszke :tak:

reklama
Cześć,
Dzięki za podpowiedź co do ulicy Sienkiewicza:) mój jakoś się tam odnalazł, koniec języka za przewodnika:tak: badania okresowe musiał zrobić, nawet szybko mu to poszło, już ok 11 był w domu:) Muszę zaraz do sklepu coś na obiad iść kupić, brak pomysłów normalnie...Mój dziś wybywa z Zuzą do kina idą na Króla lwa 3D. Ciekawe czy usiedzi tam bo to jej pierwszy raz będzie.
W piątek moi rodzice przyjeżdżają już, nawet dobrze bo będzie kto miał zostać z dziećmi podczas gdy ja z moim musimy na spotkanie iść do księdza przed chrztem, ciekawe po co:confused2: no i spowiedź trzeba zaliczyć w tygodniu.
Madziarena wiem jak bardzo ci ciężko, już tylko kilka dni i skończy się twój "koszmar"

Do góry