reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

no pyrki juz wstawilam....

Befatka zauwazylam na fotkach na nk ze nosisz mini...:tak:...
kurka fajna ta miesznka fotek w podpisie zdolna jestes :tak::tak:;-)

marzenka fajny ten twoj hrabia jakis taki duzy na tej fotce wyglada a w rzeczywistosci to taka mala istotka-kuleczka hehe :tak::tak:

reklama
Madzia tak na szybko Hania w galerii, Szymka postaram się poźniej:-)

kochana wlasnie kuklam..dzieki ci dobra kobito...hania jest zadowolona dzis ogladala fotki podobaja sie jej i pytala kiedy pojdziemy do tej cioci??...:-D:-D:-D

jeszcze raz dzieki...
spadam na obiadek

cześć dzierwczyny jestem i ja nocke miałam koszmarną Cypuś budził się co 1-2 godziny:szok::szok: zresztą oatatnio bardzo źle mi sypia i zastanawiam się czy na noc po kąpieli nie dac mu butli z mleczkiem modyfikowanym a potem już normalnie karmić cycem, bo wymiekam i chodze zła niewyspana i w ogóle nie mam na nic siły i łapię doła -- mega doła.

A w ogóle to chciałam się pochwalić że od października idę na magisterkę do Gorzowa już się nie mogę doczekać:-):-):-)

jak będę miała więcej czasu to poczytam co tam u was

beti a gdzie ty pracujesz?? bo ja często jestem w Międzyrzeczu więc mogłabym zajśc po płytkę nie musisz jej pocztą wysyłać

jezyk a moze on sie nie najada..i dlatego tak czesto sie budzi..moze to dobry pomysl z tym mleczkiem..mozesz sprobowac....moze akurat bedzie spal dluzej po nim...
ja cie rozumiem bo symon tak samo wstawal co godz-dwie to byla masakra i to przez dlugi okres....wiec musisz to przetrwac :tak::tak:

no i gratuluje ze wybierasz sie do szkoly super....podziwiam za checi :tak::tak:

a Beti pracuje tak jakby w domu handlowym wchodzisz tu od tylu od podworka i tam bedzie wisiala tablica ....

jak bedziesz w mcz to wpadnij do mnie :tak::tak: mozemy isc razem....

i czekamy na twoje fotki :tak:

Ja już po obiedzie... przesoliłam jak zwykle kotlety...
Izka po kolejnej porcji leków nie zwymiotowała!

my tez juz zjedlismy
oczywiscie szymon tylko podziobal :tak::tak: i narozwalal ziemniaki na lozku :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:...

Kasia widzialam ze dzis szalejesz z praniem hihi :-D:-D
moze juz Izce przechodzi pomalu,pewnie leki juz swoje robia
:tak:
....

No szaleje bo juz do lazienki nei szlo wejsc. Własnie musze to sciagnac i nastepne powiesic....
Ale mnie gardło zaczeło bolec...Bo ciagle Izce spiewam. Ona strasznie to lubi, uśmeicha się i uspokaja jak coś jej fałszuje

Larvunia chyba jednak pojechała...ale pewnie mężuś się będzie spieszył wiec zaraz wróci :happy2::happy2:

reklama
No jestem, zajrzałam na moment, zupka mi się gotuje, mała wyciągła z szafy i chodzi w krawacie mojego do tego moje buty z szafki i luzik:-D przed przyjściem mężulka muszę skoczyć jeszcze po chleb bo wcześniej oczywiście siedziałam w necie:zawstydzona/y: no a co do sukienek i spudnic to u mnie żadkość, najlepiej się czuje w dzinsach;-):-)
KATGEN- myślę także że twojej Izuni momału przechodzi, dobrze jest.
Magdamir- co tam po drugiej stronie porabiasz?

Postaram się coś wkleić jak dojdę jak się to robi, gapa jestem a na kompie to się właśnie doszkalam, albo mój mi może wstawi on to potrafi, dobra spadam narazie.

Ostatnia edycja:
Do góry