reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Larvunia ale ten twój Marcelek słodziak do schrupania :-)

MAGDAMIR- i jak tam wrociłaś widzę, ja jakoś nie mogę się ruszyć z miejsca by ugotować obiad, kurczę wpadam pomału w nałóg, jak tam widzimy się po niedzieli?? gadałam z KATGEN i ona chętna tylko jak mała będzie lepiej się czuła, myślę że się zgadamy??

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-)rany kobiety tyle piszecie ze ja nie nadazam zodpisem bo maly mi sie juz budzi:-D
befatka katarku juz nie ma.ale gilki musze mu wyciagac 2 razy dziennie,dawidek nawet lubi jak walczymy z aspiratorem:-)
befatko a moj to raczej lubial nystatyne zawsze jak mowilam szeroko buzka to otwieral jak glupi szeroko:-)teraz tez jak mowie tak do niego zeby mu witaminki dac to sie cieszy jak glupi i otwiera.a ostatnio to nawet nozki kladzie szeroko jak mu zmienialm pieluszke:-)juz wie ze musze go dokladnie wytrzec:-D
kumate dziecko:-D
katgen a przemywasz buzke malej pieluszka??
ja juz gotowa na spacerek:szok:a dawidek dalej sobie spi:-)
co do pierscionku zareczynowego,oj kobiety sliczny ten pierscioneczek,marzy mi sie taki i wogule kazdy inny byle moj sie oswiadczyl,bo kurde chyba mu nie spieszno:wściekła/y::wściekła/y:a ja juz gadac mu nie bede o slubie bo ile mozna.
ale smieszne jest to ze jak gdzies cos zalatwiamy to jest maz zona:-)
jak ja mam zalozyc spodniczke to tylko taka by mi nog nie bylo widac.mam taka jedna fajna zielona w kwiatki prawie do kostek i nawet dobrze sie w niej czuje,
larvunia ty musisz dostac zrypki,co ty tu piszesz ze jaka figura!!!!kobieto masz piekna figure i nie gadaj glupot,i ani gruba nie jestes ani nie chuda akurat taka jaka powinna byc kobieta,i wbij sobie to do glowki:-)ten twoj marcelek:-)no normalnie nie moge przebolec ze mas ztakiego synusia slicznego:-)szkoda ze nie mam coreczki:-D:-D:-)

Kasia ja tez bawialm sie w ta szafe wymienilam sie nawet kilka bluzek i sprzedalam pare rzeczy
ale teraz wprowadzili jakies zmiany i dalam sobie spokoj z tym...:tak:

no i kawa juz wypita...:-)

Ja jeszcze kawki nie piłam nawet nie ma z kim a samej tosię nie chce robić hehe, dobra laski zmykam obiad robić nadrobię póżniej, pa pa

o taka bluzeczka-kangurka..tylko fote cos brzydka zrobilam bo kolor jakis wyszedl wyblakly.. i ja na spacerku...:tak:

Megi to dobrze ze wpadasz w nalog :-D:-D o to tu chodzi :tak:..
a spotkanie tak tak aktualne tylko jak wroce to dam znac co i jak i kiedy oki?...

co malutka zuzka porabia??:confused:

Załączniki

• zdjecie 001.jpg
    zdjecie 001.jpg
    47,2 KB · Wyświetleń: 21
  • zdjecie 003.jpg
    zdjecie 003.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 22
Ja jeszcze kawki nie piłam nawet nie ma z kim a samej tosię nie chce robić hehe, dobra laski zmykam obiad robić nadrobię póżniej, pa pa

a ja pije z dziewczynami wirtualnie :-D:-D
ja lubie tak usiasc przed kompa wypic kawke i cos podjesc...

to narazie do pozniej milego gotowania!!!
:-)

Bawi się no i ..... woła am am więc muszę skoczyć coś jej zrobić, wstawie zupkę i wracam na forum, ale to wciąga ja nie mogę!!! a na spotkanie umówimy się jak wrócisz spokojnie, to narka :-)

No dzięks magdamir :-)

Dobra kurier zamówiony na niedziele.
A ja Was zaskocze lubie kiecki i to jak naj... krótsze hhehehe nie jestem super laską zwłaszcza ze mam ostatnio kilka kilo na + i celulit mi sie pojawił.Chociaz teraz rzadziej mi sie zdarza bo z dzieckiem nie jest zbyt wygodnie. Ale uwierzcie mi w UK kazda pozbyła by sie kompleksów takie grube berty tu smigają w miniówach ze czasem to z J. mamy ubaw po pachy idąc za taka.I sie laski nie wstydzą :-):-):-)

Madzia fajna bluzeczka
Megi chyba tez mojej zupke odgrzeje wczorajszabo gotuje na 2 dni bo tylko Kayusia je zupki.Moze w koncu zasnie.

reklama
Marzenka ale Mu dobrze heheh.
Moja własnie zasypia zatankowałam ją zjadła cos ok 150ml i odpłyneła u mamusia na rękach jak za starych dobrych czasów :-D:-D:-D

Do góry