reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Ale sie objadlam... obiadem... leze i zdycham... + ciasto czekoladowe wlasnie wsunelam, moj wczoraj piekl :-D
Tez moge kogos zaprosic jak sie chorob nie boi z checia ugoszcze :-D

reklama
ciasteczko a mój mówi że wojny i dzieci nie da się przewidzieć :-)

blond
- gratuluję i super, trzymaj się zdrowo i mdłości to ch... ale taka natura kobiety, ja też miałam.

Pr- u nas też Armagedon, młody prowokuje Olkę, a taki grzeczniutki był, kłócą się o zabawki, rano oby dwoje piszczą. Teraz ślęczą nade mną, Arek już chodzi, ale powoli, boi się Olki, bo ta go ciągnie. Wszędzie upada i włazi nam wszystkie stołki, te niskie oczywiście.

Annes
- też bym wystawiła na allegro, no ostatnio to Olkę na balkon wystawiłam, to się wystraszyła, nic na nią nie działa czasem.

blond dobrze ze maz taka ala nianke pod nosme;-):-D pr ceny sa takie w sklepach ze
ja to jak mam isc na normalne zakupy to sobie odpuszczam, jedynie co to moglabym to kupic buty na zime za kilka stowek bo ja lubie skorzane

blond- a twój Rafał kiedy kończy 3 latka? Różowy masz suwaczek, teraz pora na dziewczynkę :-)

ciasteczko- ceny z kosmosu, ja muszę też buty, na butach też nie oszczędzam, szczególnie zimowych, na lato to kupuje byle co, ale na zimę i jesień muszą być ciepłe.

reklama
blond- gratulacje!! to niech róż szczęście przyniesie

larvunia- cena ok. Wiesz znajoma ma komis z ciuszkami wozkami itp bierze 30 % za sprzedarz mozesz zrobić kilka i spróbować w takim komisie czy beda schodzić nic nie tracisz nic nie płacisz mosisz tylko sie dogadac z takim komisem.

kroma- tak to jest z tymi dzieciaczkami naszymi że kochamy je bardzo, ale po ludzku mamy dość czasem.

A ja dzis dostałam propozycje powrotu do pracy na moje stanowisko z dogodnymi godzinami i dniami. I nie mam pojecia co zrobić... W chłopie żadnego wsparcia " rób jak chcesz". a do tego mi wiezy wyszły obolała jestem....

Do góry