reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

reklama
B
Larvunia gdzie jesteś????????

tu ;-)
dopiero wrocilam...
Misia ma antybiotyk, bo za dlugo kaszle i nawet u doktorowej kaszlala i jej sie kaszel nie spodobal. Osluvhowo czysto. Nie smarka, bez goraczki... tylko kaszle...
Marcelek zdrowy... niby, choc czasami zakaszle jeszcze.
ja nadal smarkam...
Kurde niedlugo qauta nie bede miec przez kilka dni... ggrrrrr bedzie jak bez reki :sorry2: uklad hamulcowy do roboty mamy... same czesci okolo tysiaka :baffled: + robocizna... + badania nowe musi przejsc...
i kasa znika...
Najwazniejsze ze juz w zus byulam w g-wie ;-) 2 tyg dodatkowego urlopu mam zalatwiony juz ;-)

to tyle.. bede wieczorkiem i poczytam w tedy co u Was. Pozdrawiam

Lavrunia- to niech Misia zdrowieje, szkoda jej, ale dla pocieszenia ci napiszę, że mój Arek też jakoś jak miał 4 mcą brał antybiotyk bo miał anginę. Wszędzie kasa idzie, jak nie leki to teraz jeszcze macie wydatek na samochód.
daffii- pisz więcej co u ciebie, zawsze siedziałaś pierwsza na bb.

Moje dzieci szaleją, ja nie mam czasu nawet na pomyślenie, coś bym poczytała, a nie ma się jak skupić, jutro idę do mojej chrześniaczki znowu na zawody i jeszcze mam imprezkę u teściowej.

reklama
Do góry