reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

blond- to mój Arek z 28 jest, to Skorpioniki jedne mają temperament. trzymam kciuki żeby była dziewczynka

Annes- super z tym powrotem, a chłopem się nie martw, tylko jak masz ochotę pracuj. I zdrówka. a co do dzieci to prawda, że czasem ma się dość, no ale jak człowiek z nimi jest ciągle nawet w nocy, to czasem sobie by troszkę odpoczął.

reklama
annes- ja bym sie nie zastanawiala;] zawsze sie z domu wyrwiesz;]
kupilam mlodej kozaki takiej ak w tamtym roku tylko ze czerwone za 30 zl;p i takie fajowe laikry z korzuszkiem w srodku ze spodniczka w chinczyku za 35 zl;] a kurtki tam po 150 zl:szok: masakra jakie ceny musze do szachownicy sie przejsc...
Blond- roz przyniesie szczescie zobaczysz:)

I NIE WIEM !!!:zawstydzona/y:

pół nocy nie spałam

nie polepszymy sobie wiele bo ja mam wychowawcze rodzinne i mieszkaniówke. A jak odejdzeie paliwo to z 200 zł wiecej ale moj P. jeździ i raz jest w domu w piatek raz w czwartek a nieraz nie wraca :-( Mamusia moja kochana powiedziała że dopasujemy grafiki że ona bedzie z dzieckiem jak ja w pracy ale nie wiem czy bym sie dobrze z tym czuła że ją obciążam tak:sorry2:

reklama
witam
Jak mi sie wtawac dzisiaj nie chcialo. masakra....ale trzeba bylo malego odprowadzic. w poniedzialek maja wycieczke z przedszkola do lasu i bedzie pasowanie przedszkolakow :)
Annes mi sie wydaje ze to super wyjscie. zawsze do ludzi wyjdziesz.

Do góry