reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

Hej dziewczynki !!
u nas goraco normalnie chyba lato wrocilo :-D
zaraz lece po szymka,piesek ok narazie nie rozrabia dzis mial probe i byl sam w domu 5 godz przyszlam to spal sobie na wycieraczce kolo drzwi wyjsciowych zdziwilam sie bo nic nie narozrabial :no: nigdzie nie nasikal w lazience na macie byla kupa haha :tak:
oby tak dalej...

Future gratuluje ci pracy fajnie ze cos znalezli dodatkowego wiecej kaski bedzie :-)
Larvunia jak tam twoje dziela ? masz cos nowego ? :confused:

Anna witaj jestem magda :-) tez mieszkalam w mczu i tam sie urodzilam ale teraz od 1,5 roku mieszkamy w Niemczech :-) mam nadzieje ze teraz twoja ciaza bedzie przebiegala dobrze :tak:

ciacho czemu masz humor do bani?..co sie dzieje?..

Pr dobra jestes z tym kolankiem hehe nie ladnie ;-) a pan chociaz jakis przystojny?;-)

megi jak maluszek? tesciowa juz pojechala?

Dobra uciekam pozdrawiam i zmykam po mlodego :-)

reklama
madzia nie mam czasu ostatnio za duzo w g-wie czasu spedzam, rano mloda absorbujaca jest strasznie nie ulezy sama musi na kolanach albo lazic z nai trzeba... nie wiem kto ja tego nauczyl :-p Ja mam wolne jak zasnie... ale kurde czasami to juz mi sie nic niechce po tej 20.00 :baffled: Z reszta materialu juz nie mam, kawalek zostalo mi... i kminie co z nimzrobic :rofl2: macie pomysly ?? ;-)

ktora pojdzie mi po synka?? :happy:

Cześć dziewuszki;-)
Wreszcie mam chwilę, teściowa pojechała uff wreszcie czuję się swobodnie we własnym domu jupi:-D Niby dobrze bardzo dużo pomogła przez te 6 dni ale tak mi pomogła w sprzątaniu itd że odnaleźć nic nie mogę, porządki wg własnego gustu hmmm....zabawki Zuzi w większości pozbyta bo że niby się nie bawi, ona połowę rzeczy by nam się pozbyła z domu. Stwierdziliśmy z moim że na dłuższą metę byśmy zwariowali i prawda:tak: No ale z drugiej strony podziękowałam no bo troszkę odsapłam np od obiadów gotowania, porządków. Teraz znów na mnie spoczną te obowiązki.
Madzia- Pawełek ma się dobrze, łakomczuch straszny, nie starcza mu to co daję z obu cyców więc i z butli wypija jeszcze ok 40-50ml a jak nie dam to się zwyczajnie denerwuje i płacze. Pediatra i położna jak były i go zbadały to zdrów chłopak więc odpukać tylko i oby tak dalej:tak: W nocy ze wstawaniem różnie ale średnio co 2-3 godz. Dziś przespał pierwszą noc bite 6 godzin od ostatniego karmienia, zobaczymy jak dalej.

Aniu witaj, ja też Ania i też z M-cza:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nie chce któraś dla córeczki bucików?
Rozmiar 26 używane, stan B.Dobry, właściwie bez śladów użytkowania

20701.jpg

20702.jpg

20703.jpg

Future w tamtym roku nie mieli angielskiego, on jest znowu w maluszkach bo z drugiej polowy roku jest a klas za malo i z maluchami wyladowal, ale ja sie ciesze bo sa jego najlepsi koledzy z nim :-) i nie ma tego radzia co to dzieci bil i moj przez niego niechcial do przedszkola chodzic.
Nie pamietam czy na angielski zapisywalam.... zapisz jak mozesz. Ja chce by chodzil.
No i widzialam na tablicy dwie ceny rytmiki... ktora wlasciwa? nie zczailam o co lotto w tych cenach. I za angielski ile? I w jakich godzinach to wszystko kobito bo janic nie wiem, jak moj odprowadza mlodego to o nic sie nie pyta a ja jak wracam po niego to nie ma juz jego pani ani dyrki. No i z reszta ostatnio nie bywal wiec nic nie wiem :rofl2:

megi czesc kochana
Katgen fajne butki :tak:

rytmika 12, angieslki 15. jak dziecko chodzi na to i na to, to 25zł.
od 13.00 do 13.30, albo od 13.30 do 14. zalezy jaka grupa. jeszcze nie ustalono, ale ty odbierasz malego kolo 14, wiec spoko loozik. ciesze sie. ciekawe czy bedzie u mnie rozrabial, przeciaz ja już awansowąłam na ciocie haha.

reklama
Do góry