reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gorzów wlkp., Międzyrzecz, Świebodzin & okolice!

niuskaa 100 lat dla ksiezniczki :tak::-)
super ze prace znalazlas :tak:oby bylo wszystko dobrze i po Twojej mysli :tak:

ciacho dobrej nocy :tak:

ja tez juz bede chyba mykac to
papa

000203D4.gif

....hhhhhrrrrr.........
empty.gif

Ostatnia edycja:
reklama
bry
no to mlody w przedszkolu... Misia wisi na cycku ;-)
a ja dzis wypatruje listonosza :-)

edit:
dooopa , tydzien juz sie spoznia zus z kasa ;(

Ostatnia edycja:
Larvunia jak czytam, ze tydzień się spóźnia....to pomyślałam coś innego!!

Niuskaa WSZYSTKEIGO NAJ DLA MARTY!!! Super, że u Ciebie się uklada!!

Jakie plany na dzis?

hej laski:-)

u nas tyle się dzieję że ciągle czasu brak żeby coś napisać, ale podczytuję na bieżąco.

Niko dziś drugi dzien w przedszkolu a ja siwieje w domu:sorry2: ile bym dała żeby nie mieć tego stresu ehhh.
A chodzi bardzo chętnie narazie, wczoraj mówił że po co tak szybko przyszłam jak on jeszcze się nie zdążył pobawić:cool2: był od 7.40 do 14.30.

A dziś w nocy moja mamcia wraca, już nie mogę się doczekać!!!:-):-)

larvunia wspólczuję z tym zusem:baffled:

Niuśka najlepszego dla twojej córci:tak:

ciacho a co ty tak wcześnie wstajesz? ja teraz przez przedszkole pobudki o 7, ehhh okropienstwo:cool2:

witam
niuska 100 lat dla mlodej:-), martucha a trzeba bylo tak wstac to jak mus to mus
larvunia wspolczuje bo czlek wkurzony chodzi
a ja dalej przeziebiona od soboty taki mam katar ze:dry::dry:

hej laski.
niuska sto lat dla Marty,
larvunia też byłam w przedszkolu, ach, cholera, żeśmy się nie spotkały ;)

no i sie narobiło : MAM PRACĘ ;)

w przedszkolu, gdzie zawsze miałam rytmikę, dostałam też angielski, zapisało się dość dużo dzieci. kasa jak to kasa, trzeba opłacić wynajem w przedszkolu, albo inne formy rozliczenia, jak papier, kredki, mazaki, ale jak wiadomo czasem to i droższe niż wynajem. no ale zawsze coś zostanie. cieszę się, chociaż mam jeden problem. a mianowicie nie mam się tam czym dostać. umawialam się z tatą, ze on 1-2 dni w tygodniu zostanie z Helenką i da mi samochód. ale się okazuje, ze bede musiała być chyba 4 razy w tygodniu. no niestety. wiec naraza mama mi pozyczy samochod na miesiac, a pozniej kupie jakis za tysiąc albo dwa. jakiegoś rupcia. byle dojechac ;)
co do Hesi, to mam jedną panią na oku, ale ma 2 dzieci i nie wiem czy się zgodzi na tyle dni, ale jeszcze do konca tygodnia się wyjasni wszystko, wiec wtedy ją zapytam ;)))

ja nie bylam w przedszkolu, moj odprowadzal mlodego...
Future super ze masz prace :tak:
Katgen hehehe ja jeszcze @ nie mialam ;-) a wogole biore tabsy ;-)

myslalam ze listonosz mnie dzis uraduje i co i dooopa :-( masakra...
ide dzwonic do lekarza nowego.. Fruciu dalej kaszle i to ponoc na tle alergicznym. Z moim sie pozarlam o to, moj twierdzi ze to nie od uczulenia a od powietrza w domu ma katar i przez katar kaszel a dktorka co innego gada. W sumie mial 2 razy juz robione testy nic nie wykazaly... Ale moj twerdzi ze mam nie truc dziecka i jak zauwazy ze go pasze tymi syropami na alegrie to dopiero zobacze co to zlosc u niego :baffled: Musze miec czarno na bialym ze to nei alergia, ide obdzwaniac lakarza czy i kiedy nas przyjmnie....

future to gratulacje, jak nie to to co innego, widac zapotrzebowani bylo a jezyki zawsze ciesza sie wieszka popularnoscia niz
inne zajecia
my tez stwierdzilismy ze jedno auto nieraz zamalo i przydalby sie jakis zuczek ale za mala kase i nawet po zakupy podjechac bo tym malo po miescie jezdzimy
larvunia ale jak syrop a alergie nie pomaga to raczej nie alergia a tak w ogole co ma powietrze do kataru moze byc za suche ale od tego kataru sie raczej nie ma

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ciacho my tez narazie nie mamy, dlatego od mamy musze pozyczyc na miesiac, albo poltora. a pozniej trza cos kupic. nam jedno auto wystarczało, ale teraz Dźeku duuuzo pracuje, i ja auta nie mam wogóle. a jak mała zachorujr? musze miec cos.

Do góry